Općenito > Generalno o skuterima
rama 50cc,masina vxr pitanja
steeef:
rame su iste i tu nema greške..
ak imaš A kategoriju nemoj se jebat s tim pede3setkama i vozit 200cc na malu tablu jer moreš samo najebat..
il kupi vx pa stavi gore 200 il 250 mašinu il si kupi vxr i prst uho.
Loris Ri:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 19:36:21 ---Pa mozda mu daje blokadu za 4t :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa mozda nemoze proc na tehnickom sa 4-taktnim motorom a registrirat ga za 50kubika--->2-taktni
jer kolko ja znam ima i neke razlike u zvuku vxr i sp50,al neznam mozda mi se samo cini.....
Miki-speedy:
--- Citat: Loris Ri - 30 Svibanj, 2011, 19:42:45 ---pa mozda nemoze proc na tehnickom sa 4-taktnim motorom a registrirat ga za 50kubika--->2-taktni
jer kolko ja znam ima i neke razlike u zvuku vxr i sp50,al neznam mozda mi se samo cini.....
--- Kraj citata ---
Ma jest to,onda bi trebao kupiti i jednu masinu 2t pedesetku pa pred regu stavljat je jebavat se ne bi islo to...
Najbolje bi ti bilo stavit masinu od skippera ili neku cvaju 125,150,180 i tako vozit,barem bi ja to uradio :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 19:56:42 ---Ma jest to,onda bi trebao kupiti i jednu masinu 2t pedesetku pa pred regu stavljat je jebavat se ne bi islo to...
Najbolje bi ti bilo stavit masinu od skippera ili neku cvaju 125,150,180 i tako vozit,barem bi ja to uradio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da vraća mašinu od pedesetke mora imat i instalaciju od pedesetke tak da je to pušing.
kupi vx il vxr i vozi se ko čovek bez brige :icon_thumright:
T.O.N.I:
oce me puno jebati ako vozim sa a1 vxr i koliko bi me kosta swap sa vx na vxr-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju