Općenito > Generalno o skuterima
rama 50cc,masina vxr pitanja
wonderkid:
Gianelli extra77 pretpostavljam da si do sad vozio 50-icu,vjeruj mi vx serijski ide bolje u svakom pogledu naspram pedesetki tako da se nemoras brinut o snazi motora
Loris Ri:
--- Citat: wonderkid - 31 Svibanj, 2011, 13:35:27 ---Gianelli extra77 pretpostavljam da si do sad vozio 50-icu,vjeruj mi vx serijski ide bolje u svakom pogledu naspram pedesetki tako da se nemoras brinut o snazi motora
--- Kraj citata ---
istina ja sam se nakon 50-setke preporodio na vx-u,jer na vx-u se normalno vozis bez previse mucenja oko 80 a to je pedesetki(serijala) krajnja brzina......sad razmisljam da stavim garnituru od 200,ustvari ne razmisljam nego skupljam pare....
wonderkid:
--- Citat: Loris Ri - 31 Svibanj, 2011, 14:41:37 ---istina ja sam se nakon 50-setke preporodio na vx-u,jer na vx-u se normalno vozis bez previse mucenja oko 80 a to je pedesetki(serijala) krajnja brzina......sad razmisljam da stavim garnituru od 200,ustvari ne razmisljam nego skupljam pare....
--- Kraj citata ---
jesi razmisljao o 209
Loris Ri:
jesam,ma vidjet cu jos,al ici ce sigurno nes jace gore....al jos ne jer je ova masina skoro nova ima 6 i nes tkm kod mene je dosla sa 2tkm tako da ce to jos malo pricekat....barem do 10tkm
Gianelli extra77:
ima li velike razlike izmedu 209 i 200 i jeli treba vise pazit 209
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju