Tehnički kutak > Garaža

Baotian BT49QT-9 SPEEDY

<< < (2/13) > >>

iabram:
sad sam stavio zadnji rep od speedfighta2 posto je 100X cvrsci,a i moj je sam popuco...
mislim sad stavit blatobran prednji i zadnji od gilere ili nrg-a da ljepse izgleda, podic zadnji kraj, malo te plastike sredit i malo ledica jos i to bi bilo to  :icon_thumright:

chupa206:

--- Citat: iabram - 03 Lipanj, 2011, 16:51:56 ---sad sam stavio zadnji rep od speedfighta2 posto je 100X cvrsci,a i moj je sam popuco...
mislim sad stavit blatobran prednji i zadnji od gilere ili nrg-a da ljepse izgleda, podic zadnji kraj, malo te plastike sredit i malo ledica jos i to bi bilo to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zanimljivi planovi, paše prednji blatobran od gilere ili nrg-a? ili treba prilagodba?

iabram:
to cu znat ovih dana kad izmjerim na frenovoj gileri blatobran, ovak kad gledam pase,samo trebam izmjerit sirinu

pralas:

--- Citat: chupa206 - 02 Lipanj, 2011, 15:23:19 ---pa nije baš cijeli serijala  :nono:

--- Kraj citata ---
jel ti ozbiljno ili,sta cim ima rolice i federe kvacila odma je nabuđen? :laughing9:

MIKSETA:
Interesni planovi daj neke slikice kad zavrsis da vidimo taj rep i blatobran  :)
Sretno dalje  :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju