Općenito > Maxiskuteri
rega za gp 800
steeef:
--- Citat: x250 - 02 Lipanj, 2011, 19:09:44 ---uzimam skut jer putujem dosta a i do posla tu po gradu mi je od velike pomoći. neda mi se po gužvama gubit vrijeme a ovaj skut mi je bas onako zapeo za oko vidim po performansama da je monstrum iako je stvarno jako skup ali jbg-a 75 konja... :headbang:
--- Kraj citata ---
skup je,monstrum nije,,do 100 je trom ko krepana kobila i za grad pušiona veća nego neki pravi motor,em je teži em je glomazniji..
u svakom pogledu bi bolje prošel da uzmeš nekaj 500cc tipa nexus il slično.
Mr J:
Također preporuka da uzmeš nešto do 500ccm ili ako ti je premalo 45KS onda uzmeš Burgmana ili Silverwinga (650ccm) kvalitetniji su od GP-a, daleko udobniji, imaju 20ak konja manje ali spadaju u nižu kategoriju pri registraciji (osiguranju)
black-rox:
Ma nije on toliko trom npr nexus 500 je krepalina do 80 na sat jedino ča popravi taj mrtvi start na nexusu je variomat,a gp 800 sa variomatom i auspuhom od arrowa ide ko lud,ali ima problem nemaš s čime stat jer kočnice su očajne,na nove modele su počeli ugrađivat pumpe kočnica jače,ali opet nije to nko čudo dok su ona socijalna kliješta gore :)
steeef:
ubacit variomat na nexus je đabe naspram razlike u cijeni nexusa 500 i gp800 i kod kupnje i reganje kasnije.
još onda nabrijavat gp 800 je ludost stvarno a ak se oće vozit 200kmh onda fakat nek kupi motor.
Pupo:
Pa može GP poteć 2 glave, netreba tu nikaki variomat extra.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju