Općenito > Propisi
A2 kategorija Zagreb
3alfa3:
Ako se polaze na automatskom prijenosu, onda se to upisuje u vozacku i ne smije se vozit na manualcu
Evo i slike mojeg uvjerenja o polozenom ispitu za A kategoriju (crvenim sam zaokruzio u vezi getribe):
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
zaratino:
Ok. Sad smo zaključili da se može polagati a2 na automatski mjenjačima. sad me još zanima preporuka neke autoškole u zgu gdje mogu polagati a2. Zvao sam dvi autoškole i dvi nemaju vozila za a2 kategoriju :(
zaratino:
pronašao na selskoj. Autoškola se zove Capitol hill. Ima netko iskustva sa njima. Uglavnom u ponedjeljak idem upisati :toothy9:
tuta125:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Svibanj, 2011, 20:09:34 ---Ako se polaze na automatskom prijenosu, onda se to upisuje u vozacku i ne smije se vozit na manualcu
Evo i slike mojeg uvjerenja o polozenom ispitu za A kategoriju (crvenim sam zaokruzio u vezi getribe):
--- Kraj citata ---
Onda se ona smotana teta na salteru zajebala, meni dobro :headbang:
pise meni u uvjerenju da sam polagao sa automatskim prijenosom ali mi u vozackoj ne pise nista :laughing7:
--- Citat: kilezg - 28 Svibanj, 2011, 17:16:12 ---A2 kategorija- spadaju motocikli čija snaga ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa
ne prelazi 0,2 kW/kg, a ne potječu od vozila čija je snaga dvostruko veća i više
A1 kat - 125 ccm i 11 kw
tak kaze zakon koji je glupo ko ku*** i nejasan
mislio sam da je A2 250 ccm i 35 kw
--- Kraj citata ---
pa nije toliko nejasno, pogledas koliko ti taj motor ima kila i snagu (kW), podijelis kW sa masom (kg) i ako ti taj broj koji si dobio nije veci od 0.2 onda smijes vozit taj motor (naravno ako nema vise od 35 kW) :icon_thumright:
kilezg:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Svibanj, 2011, 20:09:34 ---Ako se polaze na automatskom prijenosu, onda se to upisuje u vozacku i ne smije se vozit na manualcu
--- Kraj citata ---
di se to upisuje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju