Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - koja dizna,federi,cenrtrani na kit

(1/2) > >>

vida:
Evo htio bi cut vasih par savjeta bar odprilike ako neznate 100%.
Osim kita Dr.Evo 70ccm sta cu stavit imam malosi repliku spuh,17.5karb dellorto,i malosi kevlar remen
E sad da nekupujem dizne od 70-90 i pokusavam nac najbolju bilo bi dobro ako neko moze rec koja odprilike kupit cu 2-3 nije bed, onda koje rolice bi trebo imam 5gramske i neke malo teze 5.3,centralni(je bjeli zasada) ,federi kvacila(zuti su gore).i jel bi svjecicu isto bilo ok prmjenit super bosna 4race je gore xD
hvala

maminjo:
dizne si uzmeš 75,78 i 80 to ti čisto dovoljno za štelanje ak imaš airbox sa protočnijim filterom, rolice ovisi jel imaš serijski variomat (nadam se da ne sa 70ccm) ili malossi-polini isl., svjećicu si pikneš NGK i miran si

Miki-speedy:

--- Citat: vida - 27 Svibanj, 2011, 14:13:09 ---Evo htio bi cut vasih par savjeta bar odprilike ako neznate 100%.
Osim kita Dr.Evo 70ccm sta cu stavit imam malosi repliku spuh,17.5karb dellorto,i malosi kevlar remen
E sad da nekupujem dizne od 70-90 i pokusavam nac najbolju bilo bi dobro ako neko moze rec koja odprilike kupit cu 2-3 nije bed, onda koje rolice bi trebo imam 5gramske i neke malo teze 5.3,centralni(je bjeli zasada) ,federi kvacila(zuti su gore).i jel bi svjecicu isto bilo ok prmjenit super bosna 4race je gore xD
hvala

--- Kraj citata ---
Ovako,uzmes malossi multivar 2000,crvene federe na kvacilo,centralni moze serijski ili neki malo tvrdji,eventualno red sponge i torsion control(dobro bi ga bilo stavit u kombinaciji sa serijskim centralnim..
Svjecicu ngk br8es.

pralas:
na 17.5 karb ja nebi isao ispod dizne 82,mislim da bi dizna 85 bila ok

vida:

--- Citat: ivan pralas - 28 Svibanj, 2011, 16:57:33 ---na 17.5 karb ja nebi isao ispod dizne 82,mislim da bi dizna 85 bila ok

--- Kraj citata ---
e sad od 75-85 je ogromna razlika ja isto mislim da bi treo bar 80 jer 76imam sa seriskim cil ,  a motor je AC treba ga nesto i ohladit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju