Općenito > Generalno o skuterima

Potrosnja minarelli, AC il LC?

<< < (7/8) > >>

animatrix:
ja sam sa serijalom isto oko 150km, cesto i po 170km sa rezervoarom.. sad napravim 102km s isto goriva..

danc00:

--- Citat: luna500rr - 29 Svibanj, 2011, 17:42:58 ---jel kodtebe serijski karb grunter il dellorto 12?

--- Kraj citata ---

Dok je bil serijala je bil "gurtner py 12", dok je sad 17.5 dellorto!

dr.josip:

--- Citat: Miroslav Kamba - 29 Svibanj, 2011, 14:38:45 ---Ni ne treba ti bit važno moje mišljenje! Al ja ipak imam pravo na njega! Moj Runner je najmanje trošio 3.5 al je putna brzina bila 60 po satu! Bio je Apn u ekipi pa smo svi vozili sporo!

--- Kraj citata ---

Na runneru nije minarelli mašina... Skuter ti vjerojatno ima bolje ubrzanje i krajnju...a i odaziv na gas...npr. pri vožnji 60 km/h runner će bolje ubrzati do 75 km/h nego šta je bi moj serijski Aerox...

Serijska minarelli mašina je slabija od piaggio mašine...i manje troši goriva.. (u pravilu)

luna500rr:

--- Citat: dr.josip - 30 Svibanj, 2011, 13:16:27 ---Na runneru nije minarelli mašina... Skuter ti vjerojatno ima bolje ubrzanje i krajnju...a i odaziv na gas...npr. pri vožnji 60 km/h runner će bolje ubrzati do 75 km/h nego šta je bi moj serijski Aerox...

Serijska minarelli mašina je slabija od piaggio mašine...i manje troši goriva.. (u pravilu)

--- Kraj citata ---

Nemora znacit, ciste serijale runner 2002. god nije brzi od malagutija f15 s stage 2 spuhom ili onim spuhom u obliku rakete, isto tako novi aerox il jog rr ide ko stari tajfun il stalker zbog spuha ko na luni...

marko_rox:
Moj aerox (lc) s variom i zx-om trosi 3 l ide 95 po satu serijski karb (12 mm) ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju