Općenito > Generalno o skuterima
Potrosnja minarelli, AC il LC?
luna500rr:
Zaista 2.2l? Kako je isla serijala naspram nekog drugog skutera, koliko je sporija od starog aeroxa ili malagutia f15?
dr.josip:
--- Citat: luna500rr - 29 Svibanj, 2011, 13:28:18 ---Zaista 2.2l? Kako je isla serijala naspram nekog drugog skutera, koliko je sporija od starog aeroxa ili malagutia f15?
--- Kraj citata ---
Nemam šta lagati... Išla je po satu oko 82km/h...što je stvarne oko max 75 km/h... Nije ništ posebno išao...barem meni nije bio nešt prebrz...al sam mogao bez problema pratiti promet...radio ture više od 60km...jer nije trošio...
Kamba:
Ni ne treba ti bit važno moje mišljenje! Al ja ipak imam pravo na njega! Moj Runner je najmanje trošio 3.5 al je putna brzina bila 60 po satu! Bio je Apn u ekipi pa smo svi vozili sporo!
danc00:
--- Citat: dr.josip - 29 Svibanj, 2011, 14:32:21 ---Nemam šta lagati... Išla je po satu oko 82km/h...što je stvarne oko max 75 km/h... Nije ništ posebno išao...barem meni nije bio nešt prebrz...al sam mogao bez problema pratiti promet...radio ture više od 60km...jer nije trošio...
--- Kraj citata ---
Ja ti vjerujem, jer je serijala Aerox i meni trošil 2.5l na 100km, i išel je 85 po satu! Kad je došel ZX i variomat onda je trošil koju mrvicu više! I sad mi troši 3.5l sa kitom, imam i sliku di sam vam slikal kad sam krenul u Zagreb i vratil se iz njega, tak da ono...nema potrebe za provokacijom :icon_thumright: Mislim od kakve mi korsiti da ja vama govorim da mi troši 3.5l a troši mi 5... :dontknow: :BangHead:
dusVu:
--- Citat: Miroslav Kamba - 29 Svibanj, 2011, 14:38:45 ---Ni ne treba ti bit važno moje mišljenje! Al ja ipak imam pravo na njega! Moj Runner je najmanje trošio 3.5 al je putna brzina bila 60 po satu! Bio je Apn u ekipi pa smo svi vozili sporo!
--- Kraj citata ---
ti to oces rec da apn neide? :laughing7: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju