Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner 50cc SP kako da ga nabrijem :)

<< < (11/12) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: BoLT3K - 09 Lipanj, 2011, 10:32:05 ---U oglasniku može nađi hrđavi MHR ili Evo asupuh, i šta će sa njim ?
Objasni mu fino do kojeg "ranga" da ide pri kupovini auspuha.
Čovjeku ne treba ništa jače od MHR Replice, a i to u slučaju da će uskoro stavljati kit i mijenjati ležajeve.

--- Kraj citata ---
Pa ocekujem da ce pitat ako nadje nesto da mu odgovara :dontknow:
I bas on razumije koji je koji rang a ne mogu mu sve moguce auspuhe base klase nabrojat

Pinky:

--- Citat: BoLT3K - 09 Lipanj, 2011, 10:32:05 ---U oglasniku može nađi hrđavi MHR ili Evo asupuh, i šta će sa njim ?
Objasni mu fino do kojeg "ranga" da ide pri kupovini auspuha.
Čovjeku ne treba ništa jače od MHR Replice, a i to u slučaju da će uskoro stavljati kit i mijenjati ležajeve.

--- Kraj citata ---

koji je bolji spuh MHR ili ZX

i kad smo vec kod toga trazim 1 od ta dva pa ako ko ima nek se javi

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 28 Lipanj, 2011, 19:46:08 ---koji je bolji spuh MHR ili ZX

i kad smo vec kod toga trazim 1 od ta dva pa ako ko ima nek se javi

--- Kraj citata ---
Hhhh zavisi za sta i koji model

cela:
deckii trazim pomoc...znaci kupio sam gileru runner '06 i ima 5800km,sada treba napraviti servis onaj za 5000...ugl ja bi ga htio malo poboljsati sa nekim spuhom i variomatom,pa vas molim za savjet koji model auspuha i variomata da stavim,koji proizvođač i tako to...mislim potrosit oko 1500-2000 kn   :help:

Go-Go RUNNER:
na 5000 nemaš šta dirati eventualno svjećicu ako nije mijenjana nikako.... auspuh stavi leovince zx-r on mi je posebno sexy a možeš i gianelli rekord, varioomat- malossi multivar 2000, to dvoje će ti bit oko 1500-1600kn, a pored toga morat ćeš još diznu, federčiće kvačila, i druge rolice... ali mislim da to sve dobiješ uz auspuh i variomat gratis..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju