Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (17/61) > >>

speed:

--- Citat: eladio - 08 Veljača, 2008, 23:19:55 ---
--- Citat: speed - 08 Veljača, 2008, 22:33:14 ---kad si otisao,mape su se redale samo,imao sam najmanje ubijenih 65  ;D

--- Kraj citata ---

sada sam rulao.. prvi na nekoliko mapa  :redface:

mislim da smo spremni za neki WAR  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
eladio ako si za war,imam neku ekipu koja bi htjela war na njihovom serveru

S.W.A.T.:
aj dodite sad igrati na taj vas server
ja sam Capt. Black
ocete???

i pliz ip

Mr J:
sada sam instalirao taj patch, dodao ip servera sa prve stranice medju favorites i nista mi ne prikazuje, probao uci na neki server i pise bad key... nemam zivaca, odoh u teretanu!!!

Mr J:
usao na server... prvo, ne znam kako dobiti ona slova u boji, napravim sa altgr + brojevi ali su znakovi neki a ne boja i drugo ono vaznije pa ja nikoga nemogu ubiti... koma! mislim da vam se necu prikljuciti... solo cu igrati malo dok se ne uvjezbam...

speed:

--- Citat: Mr J - 09 Veljača, 2008, 15:50:53 ---usao na server... prvo, ne znam kako dobiti ona slova u boji, napravim sa altgr + brojevi ali su znakovi neki a ne boja i drugo ono vaznije pa ja nikoga nemogu ubiti... koma! mislim da vam se necu prikljuciti... solo cu igrati malo dok se ne uvjezbam...

--- Kraj citata ---

znaci zadjes u igricu pa na mulziplayer options,onda dodjes do imena pa stisnes zajedno altgr+3,pa pustis i onda 2? za plavo,onda opet stisnes altgr+3,pustis pa 3 i napises zelenom scooter_tunners,

p.s.samo ti zadji u klan,nema veze ako si slab,ojacat ces,javi mi se na msn,ako zapnes negdje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju