Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD2 : scooter tunners clan
X-Thug:
aj nek meni neko da cod 2,ja sad moran sam trat 4-orku okolo i trazit piratkse te servere,dosta san napredova ja u igri
speed:
--- Citat: X-Thug - 05 Veljača, 2008, 00:31:14 ---aj nek meni neko da cod 2,ja sad moran sam trat 4-orku okolo i trazit piratkse te servere,dosta san napredova ja u igri
--- Kraj citata ---
vrsni svercer a nema cod2 :angry7: :toothy3: :laughing9: :laughing6:
S.W.A.T.:
e x...ako oces mozemo igrati zajedno cod2 kad nabavis???imam par dobrih servera
a ekipa sta se tice ovog "vaseg"...sry al ne svida mi se ni 5%...ako ocete dam vam ip di ja igram najcesce pa da bacimo malo...btw najvise mi na vasem serveru smeta ono sa puskom kad je "zakoci" kad trcis...tj moras stisnuti pucanje da bi se pojavila...radi toga sam poginija puno puta i nemogu se na to priviknuti...jednostavno mi se ne svida :sad1: :sad3: sry
btw ako ko ima server za cod4 piratski nek javi...rado bi malo igra...
S.W.A.T.:
jedno pitanje...u vezi te boje slova...pita sam i na forum.hr al niko nece odgovori :angry7:
nemogu nikako pisati nick sa crnom bojom...
da objasnim... nick mi je Capt. Black (ja bi tia da ovako izgleda Capt. Black )
i kad pisem u meniu ^1Capt. ^0Black onda mi lipo i pise kako treba (crveno-crno)
al kad se vratim u igru mi sve pise crvenim...onda sam proba sve sa crnim al onda sve pise samo bijelo...
onda sam proba ovako... ^1Capt. ^4(ili 5)Black...i lipo mi pise Capt. crvenom a Black plavom...
ne kuzim u cemu je problem...u serveru nije jer sam vida likove sa slovima crnim u nicku...
i btw kad pisem poruku za vrjeme igre onda mi je se kako treba tj mogu crnom pisati...
PLIZ HELP!!!!!!miram radi nick imati Black crnom :toothy12: :toothy11: :frajer: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
X-Thug:
--- Citat: speed - 05 Veljača, 2008, 06:19:32 ---
--- Citat: X-Thug - 05 Veljača, 2008, 00:31:14 ---aj nek meni neko da cod 2,ja sad moran sam trat 4-orku okolo i trazit piratkse te servere,dosta san napredova ja u igri
--- Kraj citata ---
vrsni svercer a nema cod2 :angry7: :toothy3: :laughing9: :laughing6:
--- Kraj citata ---
to mi je pre staro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju