Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (57/61) > >>

Hostage:
Evo i ja bih u klan...ako me primate...nisam bas neki igrac al sam za svakodnevno igranje :toothy12: :toothy12:.Pa javite

P.S...jel imate svoj server...i jel se trea sta platitit...
dodajte me na xf....bo0ojan

speed:

--- Citat: Hostage - 06 Svibanj, 2008, 20:33:18 ---Evo i ja bih u klan...ako me primate...nisam bas neki igrac al sam za svakodnevno igranje :toothy12: :toothy12:.Pa javite

P.S...jel imate svoj server...i jel se trea sta platitit...
dodajte me na xf....bo0ojan

--- Kraj citata ---

ovako,nemamo svoj server jer pola igraca nije aktivno,aktivni su eladio stoper i ja,ako uzimamo server trebat ce placati... :toothy3:

Hostage:
ajmo onda malo aktivirati to...ja bih isto platio...nije uopce problem...znaci 4-ero nas je koji bi platili i igrali...kolke su cijene??

speed:

--- Citat: Hostage - 06 Svibanj, 2008, 21:16:52 ---ajmo onda malo aktivirati to...ja bih isto platio...nije uopce problem...znaci 4-ero nas je koji bi platili i igrali...kolke su cijene??

--- Kraj citata ---
lowpings je najbolji sta se tice iznajmljivanja servera i kosta za 16 igraca 24 $ na mjesec :toothy11:

eladio:
ma ja sam aktivan povremeno.. nakon posla malo antistres  :toothy11:

sto se mene tice srever nije ni potreban, pogotovo kad se uzme da i croclan server vise nije bas pun..

tu su i problemi oko legelnih verzija i td..

uglavnom prozvakali smo to i nije islo..

to nema smisla dok nas bar ne bude 10ak od cega bar 6 aktivnih skoro uvijek  :redface:

ali ako treba, ne zelim biti party brejker, dati cu svoj dio.. ali ajmo to onda kako treba, treninzi, liga, A tim , rezerve  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju