Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (53/61) > >>

S.W.A.T.:
a gle...ja i zelim to voditi...i to mi je super...i volim biti glavni :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing9: :laughing9: :laughing7: :toothy3: :toothy9:
uglavnom...to cekanje me izluduje :toothy12: i lipo san reka...iden ja to kupiti...pa ko je posten nek plati 20 kn...tamo ima lipo broj racuna...a i lako me pita za podatke...a ko nece neka mu bude...

uglavnom thx eladio :icon_thumright:

Hrga:
evo danas sam igro sam eladiom na cro clan serveru, eladio dobro igra iako nije bolji od mene  :glasses2:  :laughing6: bio sam cetvrti

LUKA:
ja i swat pricali danas

ja platio 1200kn lowpingsima, USA, za 1godinu servera u frankfurtu, 16slots cod4, clan server

i likovi me ignoriraju

recimo ajde ti sad posalji na njihov email ovakav upit: hy, can i ask u something? i oni ce ti odma odgovoriti, a ako ja posaljem upit sa slikama racuna iz banke da sam uplatio, oni ce me ignorirat, vec 5 emaila!!

nemos vjerovat
idem u ponedeljak u banku da zovu neku sluzbu da provjere dsli su moji novci stigli, i onda ako su stigli u lowpings onda neznam sta cu.
cak ni na njihovom forumu ne odgovaraju. poslo sam svih 5 admina posruku i niko nis, ali ako posalje neko od vas neku glupot odma ce mu odgovrit, ali ako pitate sta je s mojim parama nece vise bit odgovora
neznma stavrno e

S.W.A.T.:
a tako i ovi...KRETENI NA VERYGAMES-u

kad imas server imas u support neku opciju ticket tj tu upises poruku i oni je dobiu...ja sam napise vec ko zna kolko toga....dobro...ne puno...prvo sam posla i nakon nekog vremena sam stisa resolved slucajno...i onda sam napisa ponovo da sam sam stisa resplved slucajno i da nije rjeseno i da ih molim da to naprave...dode mi KRATAK I JASAN odg...da je to ilegalno i da to ne ide...
kad san procita meni srce stalo...i nista ja im pisem kako ih molim da mi to naprave jer nemam puno para i da 25 eura u hrvatsko nije malo  8) /moram sa nekako izvuca pa eto mogu i sa bogatstvom hrvatske :redface: :toothy12: )
i kazem im da ako nece krekati da mi vrate lovu
i nista, nista, nista....
ja pomalo posizia...
i dobro dobije i hrga pass da on pogleda i proba kad i on posalje poruku da trebamo krek na serveru
posli sam opet ja posla da ne kuzim kako to da sam jednom uspio uci, onda opet nisam, pa sam i ja i alen uspjeli uci...pa ona opet nemozemo

i gess what....NE ODGOVARAJU MAJKICU IM ISAMARAM.... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

btw @luka kolko vas je u klanu???jel trebate clanova???ja bi rado isto cod4 igra negdi u klanu....pa ak trebate...i ne gledaj kako igram jer ovih dana uopce nisam od volje za igru kad mi ga ovi guraju u zdrav mozak...al ak treba samo javite
i kolko ti iskustva iams sa serverom (tj jesi ikad prije ima server i kolko se kuzis u to???) kolko vas je u klanu?????

LUKA:
ima nas 7, bilo nas je 12 -petoricu sam izbacio jer nisu bili često online i nisu dolazili na TS ili pak nisu bili dovoljno dobri
i vise nije lako uć u team , prvo ide testiranje na serveru onda se ulazi na testno razdoblje.

a ono, trebamo članova ali dobrih tak da je svako ko igra bolje od mene npr. moze u klan.
nekuzim se u server previse, imam frenda iz klana koj se kuzi
Tako ni meni u zadnjih par dana nejde pa sam nick promjenuo "spor ko puz " i zajebavam se isprobavam klase , igram recimo samo sa c4 :) i umirem od smjeha kad nekom spremim sačekušu i tako
inace sam OFP | Lukavac

ovi konji mi jos nis za server nisu odg, samo nek on dodje bit ce mi lakse :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju