Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD2 : scooter tunners clan
Tomma:
Zasto vas dvoje?Daj svima pass od rcona.... :icon_biggrin:
S.W.A.T.:
je je...pa da bude raspašoj...right....
ja jer kupujem i ocigledno sam medu malobrojnim koji se trude oko toga...a eladio radi "zavidnog" kompjuterskog znanja... :headbang: :headbang: :headbang:
ali kazem...(niko mi ne cita postove sa razumljevanje :angry7: :laughing7: :toothy3: :toothy10: )
ako uzmemo na veryplay onda se moze napraviti secundary accaunt i onda lipo i drugi dobiju neke "prednosti" ;)
speed:
--- Citat: S.W.A.T. - 27 Veljača, 2008, 20:49:39 ---je je...pa da bude raspašoj...right....
ja jer kupujem i ocigledno sam medu malobrojnim koji se trude oko toga...a eladio radi "zavidnog" kompjuterskog znanja... :headbang: :headbang: :headbang:
ali kazem...(niko mi ne cita postove sa razumljevanje :angry7: :laughing7: :toothy3: :toothy10: )
ako uzmemo na veryplay onda se moze napraviti secundary accaunt i onda lipo i drugi dobiju neke "prednosti" ;)
--- Kraj citata ---
swat vec sam rekao i ponovit cu,KUPI Koji je najbolji,obavezno da ima secondary wepons itd,punk buster...
S.W.A.T.:
a ja ponavljam 8) :icon_biggrin: ..nemam para...a niko nista ne prica dal je uplatia...i oce li uplatiti i akd ce uplatiti...jer majke mi sad sam u skripcu sa lovom...skupljam za tehnicki koj mi je btw isteka...tak da kupim tek kad SVI uplate...zato i forsiram ovu temu da lipo svi uplate...i da kupimo to cudo...al i da uplate oni koji su tamo na listi na prosloj strani nije dovoljno jer trebaju uplatiti svi koji su po xfire u klanu...-jer sam racuna cijenu po osobi po tom broju...odnosno broju 9...
tj...cijena servera : 9
charnel:
evo da se i ja stavim svoj score od veceras kad se vec svi hvale,
po ovom popisu izgleda da i nisam u klanu al nema veze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju