Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (39/61) > >>

S.W.A.T.:
dobro da je taj "obred" pocea tek poslje nego sam ja upa u klan :redface: :toothy9: :toothy10: :toothy3:

lol

dobro jel mene ovdi iko dozivljava?????

OCEMO IGRATI WAR ili???

vpucko:
ma si ti normalan war igrat nit smo JEDNOM igrali zajedno, dosli bi tamo svi poceli trcat poskidali bi nas za 15 sec!

to nemos tako to se trebamo nac na praznome serveru TS upalit da se mozemo cut, i onda raszradit taktiku, ovako nema smisla, jer su sve uvjezbani klanovi

S.W.A.T.:
pa sta onda cekamo :redface: :toothy11: :toothy3: :laughing7:

speed:

--- Citat: eladio - 19 Veljača, 2008, 23:06:40 ---vodja je najbolji  :toothy3:  :redface:

a alen je tata   :frajer:

--- Kraj citata ---

hehe hvala na komplimetu,imam ja ssvojih losih dana ali i odlklicnih sta se tice scora,ako mislimo igrat war moramo si kupit server i tamo vjezbat,naravno potrebne su nam i slusalice da se mozemo cut....

stoper06:
To se treba onda sto prije dogovorititi, i vježbati taktikitike, tako da nas nitko ne dobije bas s lakocom, uvježbamo par taktika i to je to  ;D ;D ;D

--- Citat: speed - 20 Veljača, 2008, 18:55:59 ---

hehe hvala na komplimetu,imam ja ssvojih losih dana ali i odlklicnih sta se tice scora,ako mislimo igrat war moramo si kupit server i tamo vjezbat,naravno potrebne su nam i slusalice da se mozemo cut....

--- Kraj citata ---
Svatko ima svojih loših dana  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju