Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (29/61) > >>

S.W.A.T.:

--- Citat: X-Thug - 15 Veljača, 2008, 20:50:11 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 20:38:36 ---a treba za to server...

vpucko jesi ti ivica???

--- Kraj citata ---

netriba,triba samo ts i igras na tudjin serverima

--- Kraj citata ---

ma reto nisam to mislo...nego treba za pravi ozbiljni klan imati svoj server...

kolko dodu serveri???

btw eladio...pa hostaj ga na hostu hi je mojskuter :toothy11: :toothy10: :icon_biggrin:

ako nije skupo i ako se skupi ozbiljna ekipa koja zna igrati mogli bi nesto napraviti...ako je ko za???

S.W.A.T.:
a zasto ponekad izbacuje pankbuster????

koji je razlog i sta je to jel mi moze neko objasniti???

jer evo mene je danas izbacija sa "naseg" servera a ne varam... ??? ??? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

speed:

--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 22:25:03 ---
--- Citat: X-Thug - 15 Veljača, 2008, 20:50:11 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 20:38:36 ---a treba za to server...

vpucko jesi ti ivica???

--- Kraj citata ---

netriba,triba samo ts i igras na tudjin serverima

--- Kraj citata ---

ma reto nisam to mislo...nego treba za pravi ozbiljni klan imati svoj server...

kolko dodu serveri???

btw eladio...pa hostaj ga na hostu hi je mojskuter :toothy11: :toothy10: :icon_biggrin:

ako nije skupo i ako se skupi ozbiljna ekipa koja zna igrati mogli bi nesto napraviti...ako je ko za???

--- Kraj citata ---

za 18 igraca je svaki mjesec najam 20 €,ja mislim da to ima dosta za klanmja sam da kupimo,

eladio:

--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 22:26:35 ---a zasto ponekad izbacuje pankbuster????

jer evo mene je danas izbacija sa "naseg" servera a ne varam... ??? ??? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Pojma nemam sta sve treba za to.. ..vjerujem da je dosta poseban komp koji ima instaliran cod i non stop je online  :toothy9:

imam ja jos neke "portale" i "hostinge" , naslo bi se mjesta, ali sumnjam da to "tako" ide kako ti mislis  :toothy3: 

speed:

--- Citat: eladio - 15 Veljača, 2008, 22:59:31 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 22:26:35 ---a zasto ponekad izbacuje pankbuster????

--- Kraj citata ---

Pojma nemam sta sve treba za to.. ..vjerujem da je dosta poseban komp koji ima instaliran cod i non stop je online  :toothy9:

imam ja jos neke "portale" i "hostinge" , naslo bi se mjesta, ali sumnjam da to "tako" ide kako ti mislis  :toothy3: 

--- Kraj citata ---
ja cu se sutra cut s jednim deckom i sve mi objasni,pa vam javim :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju