Ostalo > Motocikli
Visina yz 85
motofaner:
--- Citat: smoki - 24 Svibanj, 2011, 23:38:30 ---Kakve veze točno ima visina sa motorom? Pa ljudi od 140kg i 200cm se voze na automatu pa izgledaju ko debili, i šta sad? Svaki cross je ko koza i ne kupuješ ga radi šminke nego radi gušta, ja imam 194cm i vozim se na bilo čemu, među ostalim sam imao yz80, sad imam yz250 i vozio sam frendov sx85 bez beda, ne kužim poantu visine..
--- Kraj citata ---
A kuzis...nebi rado da izgledam glupo na njemu...Cuo sam da ima 16'cola kotace i 19'cola
Kakvu si ti imo?kolko si tada bio visok i jel bila pre mala? :malolud?:
R@kija:
frend ,delux s foruma ima sa vecim kotacima pa ne izgleda tak malo
smoki:
--- Citat: motofaner - 25 Svibanj, 2011, 14:05:39 ---A kuzis...nebi rado da izgledam glupo na njemu...Cuo sam da ima 16'cola kotace i 19'cola
Kakvu si ti imo?kolko si tada bio visok i jel bila pre mala? :malolud?:
--- Kraj citata ---
Imao sam yz80, stariju, 90 i neka godina..neznam za veličinu kotača, tad sam imao preko 185 i nije me zanimalo kak izgledam na motoru, ionak me to nikad nije zanimalo..
White:
pa bude se vozio po sumama i poljima ko ce ga gledat jel neki top model :laughing6: :laughing9:
dino-vk:
Stari nista se ne brini za visinu ja sam visok 180 cm...pa mi nije ni malo izgledao mal,odnosno ja velik na njemu...prejeben motorić....ide ko zmaj....lagan,ima snage.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju