Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 125

(1/2) > >>

aprilia area 51:
eo zanima me nesto o tome motoru...dali ga se isplati uzet...kako ide...jel ide bolje nego recimo minarelli base set up...dali pasu svi djelovi od 150 ccm termo grupa idt u slucaju rađenja svapa da znam...imam jednu dobru ponudu a taman imam polozeno samo za 125 pa nemogu uzet 150...pa bi uzeo ovo i neko vrjeme vozio tu 125 pa kasnije ubacio 150, 172 ili cak 180 lc...pa me zanima ta 125 eto kako ide i dali pase sve s 150 aprilie

cona_rab:

--- Citat: aprilia area 51 - 22 Svibanj, 2011, 22:08:35 ---eo zanima me nesto o tome motoru...dali ga se isplati uzet...kako ide...jel ide bolje nego recimo minarelli base set up...dali pasu svi djelovi od 150 ccm termo grupa idt u slucaju rađenja svapa da znam...imam jednu dobru ponudu a taman imam polozeno samo za 125 pa nemogu uzet 150...pa bi uzeo ovo i neko vrjeme vozio tu 125 pa kasnije ubacio 150, 172 ili cak 180 lc...pa me zanima ta 125 eto kako ide i dali pase sve s 150 aprilie

--- Kraj citata ---
bolje ti je ovo ipak je to BB  :icon_biggrin:,a trajat će sigurno duže nego minareli base,manje se vrti a bolje ide i sve ostalo
 sve ti je isto ko i na sr 150 osim naravno termogupe,znači možeš,nisam siguran da li je ista getriba ali brijem da je  :icon_thumright:

igor.sb:
ima kracu getribu od 150

aprilia area 51:
znaci da ubacim poslije samo termo grupu od 150 i getribu ostalo nebi trebo dirat

cona_rab:

--- Citat: aprilia area 51 - 23 Svibanj, 2011, 19:55:36 ---znaci da ubacim poslije samo termo grupu od 150 i getribu ostalo nebi trebo dirat

--- Kraj citata ---
tako je  :icon_thumright:
mada getribu ne trebaš ni dirat ali ako baš oćeš možeš tvoj skut tvoj izbor,ja imam mašinu od sr 125 sa termogrupom 150 i getribom od sr 125 i razlika je neprimjetna,barem meni  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju