Općenito > Generalno o skuterima

Nova Aprilia RS4 (50 i 125 ccm)

<< < (3/4) > >>

RunnerSukosan:
Nije aprilia al imao sam iskustvo s tzr 50 znaci oboje smo vozili 30tak i onda pun gas i bili smo tu negdi al posli 60 sam ga debelo prestiga (ja tad hi-speed,yasuni z,centralna i te sitnice a on sve serijala)
Luka sokol 46 i ja isto mislim da je aprilia bila nenastelana ako si ju moga prestic

rs50e9:
a ja pak nisam vidio ni jedan serijala skuter(ni ditech) da je naprao rs50, mislim na one zaobljenje jos 2003,4 god
meni je to cisto fora igracka

tonco:
Iskreno svidja mi se izgled ove RS4 i ispala je jedna povoljna 12.mjesec 2013.god 1000 € pa sam cisto radi dobre cijene uzet malo provozat koji mjesec red je da nesto promjenim, od 2013. god do sad sam imao 14 Gilera Runner i to sve novi model dosta mi ih je vise...

miha12357:
nije istina imo sam af apriliu rs apriliu vozio tzr...
ti motori solidno idu i niti jedan skut cak i mid nemoze naprat osim u startu...
nije stvar kit ovakav kit onakav...
stvar je u lancanicima ko si to nezna poslozit taj nebu ni iso...
svaka ta aprilia na brzine ide bar 100 gps...
ali napominjem treba znat kolko zubi kuda ide i treba nastelat...
ak ko oce ja mu mogu dokazat...
due+, dobar spuh, fino postelan karb(a ne ko mestri bez filtera)
dobar omjer lancanika...i svaki skut je bogin...

pricam jer znam nebi baljezgo gluposti...

Luka Sokol 46:

--- Citat: rs50e9 - 29 Lipanj, 2016, 22:37:31 ---a ja pak nisam vidio ni jedan serijala skuter(ni ditech) da je naprao rs50, mislim na one zaobljenje jos 2003,4 god
meni je to cisto fora igracka

--- Kraj citata ---
Skuter mi nije sve serijala, istina da je on imao kit 70, mozda nije bilo dobro ustelan njegov motor, iskreno nez samo znam da sam ga derao
Bio mi je na repu non stop ali naprijed nije isao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju