Tehnički kutak > Garaža
Gilera Stalker by walkay
neven92:
svaka cast na volji,bas me zanima kak bude to sve zavrsilo,samo naprijed :headbang:
ivanm:
to je novi tip bloka s diskom vjerojatno od runnera.. pogledaj jel ima vodenu pumpu, možda je LC...
stunt edišn ;D
Mislav46:
--- Citat: Miroslav Kamba - 20 Svibanj, 2011, 20:50:01 ---..ček niste dobili RR-a s njim....aaaa Mislave,razočaran sam.....onaj RR ionako ne vrijedi pol pi**e ladne vode... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
...sad mu još i njega uvali pod novo ko Stalkera..... :toothy12: :toothy12:
...no Žoltika samo naprijed,ako bude trebala pomoć samo pozovi kao danas... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
taj jebeni motor sam ja kupio nije ni palio i platio 1600kn + kuglice na volanu 250 + nove pakne koje vise nzm koliko sam platio, a prodao sam ga za zolt zna koliko, tako da mislim da nebi trebali o cjeni raspravljati =) sve u svemu nisam zaradio vec spusio ali gust se placa jebiga, drugo rr-a ti nisi nikad vidio bez 3kg prasine na njemu, malo ga ispolirat i vec je druga prica, a i njega sam platio 450kn, je puno je, ali kada ti trazis u tom trenutku bas nitko ne prodaje a tebi bas treba.... :toothy3:
walkay:
Masina je od starog Runnera 50 ccm LC sa dickom! :laughing7: Decki su vec izvadili vodenu i uljnu tako da to vise nema i preraden na AC, super sto ima LC getribu pa ide ko zmaj...
Ivan_sf_2:
Jel ste več odlučili u koju će boju ili je tajna :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju