Tehnički kutak > Tuning skutera

15% duze na base?

<< < (2/3) > >>

pitaNS:
pa po kazaljci bi rekao da mu je krajnja 95..ako se ne varam!

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 23 Siječanj, 2008, 14:44:02 ---pa po kazaljci bi rekao da mu je krajnja 95..ako se ne varam!

--- Kraj citata ---

Veli da mu ide do 110 sa autom. I to nije cijeli filmic...

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 22 Siječanj, 2008, 20:02:38 ---...ima viska snage, brzo dolazi do krajnje cca 100km/h i treba mi duza getriba....

Planiram staviti primar 13/44 odnosno 15% duzu getribu...

--- Kraj citata ---

Slobodno stavi, ocito ima skut snage za to.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Siječanj, 2008, 15:03:20 ---
--- Citat: SlowRider - 22 Siječanj, 2008, 20:02:38 ---...ima viska snage, brzo dolazi do krajnje cca 100km/h i treba mi duza getriba....

Planiram staviti primar 13/44 odnosno 15% duzu getribu...

--- Kraj citata ---

Slobodno stavi, ocito ima skut snage za to.

--- Kraj citata ---

Ali imam los filing, jer ako bi npr. stavio 7% vjerujem da bi dobio jos na ubrzanju, a ovako sa 15% ili bi nesto malo izgubio ili bi mozda ostalo isto u sto sumnjam.

Ali ipak cu staviti prvo 15% pa ak nebudem zadovoljan staviti cu od minarelli AC sekundar koji je kraci tako da cu ublaziti postotak produzenja.

I u medjuvremnu cu pitati jednog decka koji je imao base setup i stavljao je nesto u getribu ali neznam tocno sto i koliko, vjerojatno malossi 15% i ako je to to skuter mu nije izgubio ubrzanje.

SlowRider:
Ici ce prvo 15% primar, ako nebudem zadovoljan, dodati cu AC sekundar i onda bi produzenje trebalo biti izmedju 7 i 11% odokativno, moram izbrojati zubce da bih precizno znao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju