Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning za lunu speedjet evo 50 pomoć!!!

<< < (3/3)

anton55:
Ja sam na svojoj luni vision 2, pretpostavljam da su mašine iste, stavio variomat od cpi-a,remen od piaggia i role 4,5 i dobio na startu za početak.

Stanevg:
Ma ja sam prezadovoljan no to je jedina mana dok se ne ugrije a jebeni filing imam da je remen,kao da klizi...
Vozio sam ga jucer 85 po ravnom i nisam mogao vjerovat.. vjerojatno uz pomoc malog vjetra,al ovako 80km/h a
bez problema.. Ubrzanje joj nije lose al opet kazem kad je hladan... Koliko si dao za federe i te gluposti i jesi to rijesavao
pod garancijom ili !?

benjamin_hawk:

--- Citat: Stanevg - 01 Lipanj, 2011, 22:32:05 ---Ma ja sam prezadovoljan no to je jedina mana dok se ne ugrije a jebeni filing imam da je remen,kao da klizi...
Vozio sam ga jucer 85 po ravnom i nisam mogao vjerovat.. vjerojatno uz pomoc malog vjetra,al ovako 80km/h a
bez problema.. Ubrzanje joj nije lose al opet kazem kad je hladan... Koliko si dao za federe i te gluposti i jesi to rijesavao
pod gara
ncijom ili !?

--- Kraj citata ---
ma nije ti to sve skupo po 40-50kn su ti ti dijelovi a za to pod garancijom mislim da mozes radit dok je pod garancijom.posto j nemam iskustva ja sam kad ssam tek dovezo skuter odma pola izmijenjo nije bilo ni 50km xD

JogFromYamaha:
ako ko hoce imam ja base kit za prodat koji ima 300km jer sam prodo skuter
neostecen nema riseva jos su karike obojane orginal jedna crno druga srebrnnasto
ako ko hoce neka mi sibne PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju