Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR70-rolice,dizna...
aldin:
Aprilia SR70 AC 2002.g.p
Polini gus
Polini variomat
Arrow auspuh
17.5mm karburator.
Zanima me koje rolice staviti,diznu i federice na kvacilo.Trenutno je dizna 90,rolice 4.3gr,ljubicasti federici na kvacilu iz polini pakovanja i polini plava centrlna opruga.Skuter ima odlican start,osjeti se da povuce kao lud ali krajnja je po satu oko 95...Kad malo mucis motor navuce do 100 i to je to...Potrosnja je ubitacna.Cca 8-9l na 100km..
Znaci da ima solidan start,ali da ima vecu krajnju,a da ne trosi 9l.
I zanima me zasto nece da pali na starter.Nov akumulator stavis,ponovo sporo vrti.Na kurblu moze samo.
Bero:
Za AC skuter 95 na sat je maksimala s tim da neznamo niti koji je auspuh osim arrow
Nevjerujem da se da još više izvuči. Karburator bi trebalo podesit, ali čar tuninga je sam isprobavati i složiti svoju pilu ;)
aldin:
To je kolegin skuter pa mu samo cinim uslugu..Hvala bero.
luna500rr:
ako je minarelli masina, odnosno sr www, sekundar iz lc masine i to je jos par km gore, vidit stanje remena i slicno... moj s slicnim malo slabijim setupom ide skoro toliko po gps-u, masina je kodmene minarelli ac s ducati strujom
maminjo:
ja isto imam AC mašinu i naravno kraću getribu :sad3:
i sa sad sa jačim setup-om :malossi sport, 19karb i yasuniR - krajnja mi je ista kao i prije sa slabijim setup-om:malossi sport, 17.5karb i gianelli reverse...po satu 100-103, a realne 90-93
i to je to...kratka getriba .....sad još ide gore replica i onda bu išo 95km/h i to je to...kraj.... više ne može :sad1:, ali bum ga našiljio da poteže i čupa u startu i ubrzanju (novi tvrđi federi, lakše i bolje hlađeno zvono, lakše rolice i peglaj)..bar nešto ;D
Možda kasnije ak se odlučim produžit getribu, ali nisam siguran..95km/h je sasvim dosta, a izgubio bi na startu i ubrzanju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju