Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox SP55 2011

<< < (16/34) > >>

luna500rr:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Srpanj, 2011, 19:45:32 --- :icon_thumright:Pa procitaj opet tih par postova gore,pa mozda skontas

--- Kraj citata ---

procitaj malo i ti pa mozda skontas :dontknow:
sve i da baca na PUNI gas na kolo, kakve to veze ima sa legalizacijom?
nigdi nisam procita da se MORA startat puni gas niti da se skuter nemoze legalizirat ako pri startanju na puni gas dize na kolo?

Santa_Kloz:

--- Citat: fleky911 - 08 Srpanj, 2011, 22:16:40 ---meni je rox opcenito najskut..i neznam zašto ali više volim minarelli od piaggo mašine...a za look to bi mogli malo izmjena nakon toliko godina napravit ali nema veze...iduce god cu si uzet neke bcd-ove plastike da ga osviježim malo...
Btw moja cura je narucila roxa al neznam dal je taj 55 vidjet cemo kak dode

--- Kraj citata ---

jedini si koji je nešto odgovorio u vezi s pitanjem. ovdje offtopic nije baš neka nepoznanica, jel da? ;D ajd javi dojmove kad stigne

fleky911:

--- Citat: Santa_Kloz - 11 Srpanj, 2011, 13:59:38 ---jedini si koji je nešto odgovorio u vezi s pitanjem. ovdje offtopic nije baš neka nepoznanica, jel da? ;D ajd javi dojmove kad stigne

--- Kraj citata ---
danas je baš stigo..navece cu malo naskocit..na skuter mislim :)... pa javim dojmove.. Moja je 1999 g a njezina 2011 g mora bit neke razlika :D

Santa_Kloz:

--- Citat: fleky911 - 11 Srpanj, 2011, 14:41:21 ---danas je baš stigo..navece cu malo naskocit..na skuter mislim :)... pa javim dojmove.. Moja je 1999 g a njezina 2011 g mora bit neke razlika :D

--- Kraj citata ---

sigurno samo na skuter?  :toothy12:

fleky911:
40% sigurno
100% ne sigurno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju