Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox SP55 2011
danc00:
--- Citat: doritos - 08 Srpanj, 2011, 19:21:35 ---skuter je meni vec tako zastarjeli izgled i sve to na njemu...malaguti f12 ducati replica i f15 fire fox su daleko ljepsi po dizajnu , ako vec o tome pricamo...rox fkt zgleda ko kinez najvise...spašava ga minarelli makša i točka.
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zbilja me briga, i nema veze to kaj ga ja imam,,,ali po čemu on liči na kineza, po kojem dijelu...kineza tad kad se rox počel radit nije ni bilo stoga kinezi mogu ličit samo ko on, tj loše kopije! Al ovo mi zbilja nije jasno, koji dio liči na kineza, osim glupog gurtnera za karb i centralne opruge nema lošeg i ne kvalitetnog dijela na aeroxu....sve kvaliteta :icon_thumright:
A sad zašt izgled ne mijenjaju :dontknow: nit se s tim ne opterečujem, nije da ne bi mogli ali kome se sviđa bu ga kupil :icon_thumright:
Infernus:
po meni bi bil pun pogodak da naprave roxa 125 4t ili cak nekoliko kubikaza, slicno kak piaggio isfurava runnera s razlicitim masinama... :toothy11:
wonderkid:
--- Citat: Infernus - 08 Srpanj, 2011, 20:45:03 ---po meni bi bil pun pogodak da naprave roxa 125 4t ili cak nekoliko kubikaza, slicno kak piaggio isfurava runnera s razlicitim masinama... :toothy11:
--- Kraj citata ---
to bi bilo veoma zanimljivo
fleky911:
meni je rox opcenito najskut..i neznam zašto ali više volim minarelli od piaggo mašine...a za look to bi mogli malo izmjena nakon toliko godina napravit ali nema veze...iduce god cu si uzet neke bcd-ove plastike da ga osviježim malo...
Btw moja cura je narucila roxa al neznam dal je taj 55 vidjet cemo kak dode
Rox-Rab:
--- Citat: Infernus - 08 Srpanj, 2011, 20:45:03 ---po meni bi bil pun pogodak da naprave roxa 125 4t ili cak nekoliko kubikaza, slicno kak piaggio isfurava runnera s razlicitim masinama... :toothy11:
--- Kraj citata ---
ja se ne slazem s tim jer po meni je rox malo manji skut od npr sr,vxr,vx... i mislim da mu nebi bas stajala neka veca masina jos ako se nekoga vozi odotraga jer nije bas udoban
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju