Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox SP55 2011

<< < (8/34) > >>

Poggiali:
haahhahahah  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: pisam xDDDDD

steeef:
ma bruka totalna..neznam jel se boje il ne al ja bi te sve dizajnere najuril isti drek već godinama i godinama..u pevecu se bile prodavale po 14 15 iljada prije koju godinu..j#bote da nisu stavili ni prozirne žmige,allooo?baca mi na kineza s tim žmigama i retrovizorima i ručkama..čuke isto da nisu mogli promjenit ajde daj..možda su u kur*u pa se nema love za nešto novo nešto divlje ;)
sve se mjenja,sve ide napred..a roks nazaduje..umjesto da dodaju kaj na njega,oni još makivaju..

@ iwo,vrlo slikovito i realno opisano  :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: Santa_Kloz - 19 Svibanj, 2011, 12:20:24 ---Aerox SP55 opremljen je moćnim (da, u odnosu na motorni romobil  :toothy12: ) 2-taktnim agregatom od 49 ccm i vodenim hlađenjem koji je posebno napravljen za sportska ubrzanja (posebno napravljen? kaj, stavili su mu crijeva i kiler pa je zato poseban? :binkybaby:).Impresivno ubrzanje (2 i pol minute na 402 metra, do stotke nikad pa ni onda) dolazi preko uglađenog automatskog prijenosa (punom rupa u ubrzanju, ali opet uglađenom); lagani okvir nudi agilno rukovanje (lakše ga ukrast :headbang:), idealno za nagle promjene smjera i manevriranje na malom prostoru (ma ja, u dnevnom boravku).
 trkaći ovjes osigurava uglađenu i komfornu vožnju (da te nakon pola sata vožnje boli pakšu po ovim našim prometnicama):Prostrano sjedalo (a prostire se od koljena do pola guzice) u tri boje nudi dovoljno prostora i suvozaču da se pridruži akci (a suvozač tek osjeti sex nakon par minuta  :laughing9:)

--- Kraj citata ---

a di si se ti tako pametan nasao komentirat skuter?

ocito imas neki svemirski skuter koji ide na zemlju pa ti je obican sranje ili sta?

animatrix:
a ti si pisao taj tekst na sajtu pa se nasao uvrijedjen? opcenito svi proizvodjaci pisu takve tekstove od kojih samo pases oci

Rox-Rab:

--- Citat: animatrix - 19 Svibanj, 2011, 14:11:58 ---a ti si pisao taj tekst na sajtu pa se nasao uvrijedjen? opcenito svi proizvodjaci pisu takve tekstove od kojih samo pases oci

--- Kraj citata ---

ako mislis na mene ja nisam uvrijeđen, chill  :icon_thumright:

ovaj gore tekst se onda odnosi na sve skutere, po cemu bi rox trebao bit takvo smece?

( i da ga nemam opet bi ovo napisao za bilo koji skuter)  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju