Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox SP55 2011

<< < (27/34) > >>

Frankie:

--- Citat: marko_rox - 16 Srpanj, 2011, 17:26:06 ---al i to su pretjerivanja mozes se iza vozit al kad se dalje vozis onda je neudobno a sa skuterom 50 ccm sigurno neces ic na dalja putovanja, za kratka je ok i za suvozaca nije bajno al je ok, po meni je tak a sad vi kazite sto hocete  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Slazem se..Nakon svega, meni je vise manje svaka pedesetka neudobna nakon 20-tak kilometara u šusu..

Miki-speedy:

--- Citat: Rox-Rab - 16 Srpanj, 2011, 12:30:52 ---
dal ti kupujes skuter za sebe ili za drugog?

--- Kraj citata ---
I sta? Kad trebam s curom otic negdje na turu,trebam prvo u apoteku po tablete protiv bolova ::)
Ja na nrg-a svog sjednem i vozamo se 1-2h i uopste se ne zali,kad sam je provozao par puta na roxu nije bas vesela bila  :icon_thumright:
I da,ne koristim skuter samo za sebe :notworthy:

Rox-Rab:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 16 Srpanj, 2011, 19:31:28 ---I sta? Kad trebam s curom otic negdje na turu,trebam prvo u apoteku po tablete protiv bolova ::)
Ja na nrg-a svog sjednem i vozamo se 1-2h i uopste se ne zali,kad sam je provozao par puta na roxu nije bas vesela bila  :icon_thumright:
I da,ne koristim skuter samo za sebe :notworthy:

--- Kraj citata ---

pa ti si meni kralj,nemas pametnijeg posla nego vozat curu 2h na skuteru...svašta  :omfg:

Miki-speedy:

--- Citat: Rox-Rab - 17 Srpanj, 2011, 00:21:59 ---
pa ti si meni kralj,nemas pametnijeg posla nego vozat curu 2h na skuteru...svašta  :omfg:

--- Kraj citata ---
sta fali tome?
a i da nije 2h,da je 10min. opet trne supak kol'ko je neudobno ::)

Deny:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 17 Srpanj, 2011, 02:36:10 ---sta fali tome?
a i da nije 2h,da je 10min. opet trne supak kol'ko je neudobno ::)

--- Kraj citata ---
na roxu je omeksas  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju