Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox SP55 2011
Miki-speedy:
--- Citat: luna500rr - 12 Srpanj, 2011, 19:15:02 ---A ja sam jos uvjeren da je malaguti F15 s stage 2 spuhom bez blokada najbrzi serijski skut :toothy11:
Da, vozio sam novog runnera i nrga i sr-ku, samo nikad 100% serijskog diteka bez blokada...
--- Kraj citata ---
A tek sr ditech gp1 :toothy11:
Steta nisam ga mogao s kim uporedit al jebe majku
luna500rr:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Srpanj, 2011, 19:57:40 ---A tek sr ditech gp1 :toothy11:
Steta nisam ga mogao s kim uporedit al jebe majku
--- Kraj citata ---
Neznam stvarno kako ide, al mi se taj skuter svidja i volio bi ga imat :toothy11:
Ima jedan ditech u blizini, nezapinje mi bas, samo je spuh i multivar na mome... Al volio bi ga probat kako ide...
fleky911:
sinoc sam naskocio na aerox 2011 koji ima 30km samo :D
i skuter je nekako 'tvrd' kad sam kreno poceo sam ic sa volanom lijevo desno nisam ga mogao uhvatit prvih par metara :D a i sjedalo je tvrdo :D rucke su super a auspuh je previše zagušen
Miki-speedy:
--- Citat: luna500rr - 13 Srpanj, 2011, 11:29:25 ---Neznam stvarno kako ide, al mi se taj skuter svidja i volio bi ga imat :toothy11:
Ima jedan ditech u blizini, nezapinje mi bas, samo je spuh i multivar na mome... Al volio bi ga probat kako ide...
--- Kraj citata ---
Rodjak kaze po selu je oprao rs 50 i neku 125icu 4t valjda..
Navodno taj gp1 model ima malo vise snage,sad ne znam koliko je to tacno al brutalan je :toothy11:
luna500rr:
Dakle bas taj GP1 model?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju