Tehnički kutak > Tuning skutera
stage 6 pro vs polini for race?
pralas:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Svibanj, 2011, 17:57:51 ---
Ipak nisam krivo mislio - to je fakat vrlo jaki midrace kit. Stage 6 R1200 je najjeftiniji spuh koji bi fino legao na taj kit, al racunaj da su to prilicno visoki okretaji
--- Kraj citata ---
nemoj mi samo reci da je jedina razlika izmedu ta 2 kita sto pro race ima modular glavu? :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: ivan pralas - 17 Svibanj, 2011, 18:10:45 ---nemoj mi samo reci da je jedina razlika izmedu ta 2 kita sto pro race ima modular glavu? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Mislim da je razlika u glavi i tajminzima, ali nebi tvrdio jer ne znam.
Znam da sam prije 4-5 godina pricao sa Narxom koji kit bi bio prejeben za cestovnu upotrebu i slozili smo se da bi Metrakit SP2 bio bomba koja je jos uvijek vozljiva po cesti.
Uglavnom, taj kit sa odgovarajucim spuhom jede malu djecu - due+ sa nardom mu ne moze ni puhati za vrat, a kamoli stici ga...
Samo kako to obicno biva, ima problem - treba ga znat postelat i redovno mijenjat kariku. Srecom, nema butterfly ispuh pa karika ne trpi kao na S6R, TPR i slicnim kitevima
Ali ispod S6R1200 nebi gledao kaj se spuha tice...
pralas:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Svibanj, 2011, 18:15:10 ---Mislim da je razlika u glavi i tajminzima, ali nebi tvrdio jer ne znam.
Znam da sam prije 4-5 godina pricao sa Narxom koji kit bi bio prejeben za cestovnu upotrebu i slozili smo se da bi Metrakit SP2 bio bomba koja je jos uvijek vozljiva po cesti
--- Kraj citata ---
da metrakit jer vrhunski kit,koristi jako kvalitetne mahle klipove samo su malo problem rezervnim dijelovi...
iskreno ne bih ga htio vrtiti preko 12 500 okretaja,ipaj je to jos uvijek skut za cestovu uporabu ali i za gust :)
najvjerovatnije ce ici gianelli shot gore...
tnx alfa sto si pomogao,sad sam gotovo siguran da se yasuni r-a moram rjesiti sto prije :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivan pralas - 17 Svibanj, 2011, 18:18:31 ---da metrakit jer vrhunski kit,koristi jako kvalitetne mahle klipove samo su malo problem rezervnim dijelovi...
iskreno ne bih ga htio vrtiti preko 12 500 okretaja,ipaj je to jos uvijek skut za cestovu uporabu ali i za gust :)
najvjerovatnije ce ici gianelli shot gore...
--- Kraj citata ---
Krivi je to spuh za njega... Mozes se ti vozit na tim okretajima i sa bitno jacim spuhom i imat bitno vise snage. Ovo je situacija kao da na MHR Repliku stavis Leo Vince ZX - moze vozit, al nije to to
pralas:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Svibanj, 2011, 18:19:52 ---Krivi je to spuh za njega... Mozes se ti vozit na tim okretajima i sa bitno jacim spuhom i imat bitno vise snage. Ovo je situacija kao da na MHR Repliku stavis Leo Vince ZX - moze vozit, al nije to to
--- Kraj citata ---
znaci mozemo reci da bi yasuni c16 carrera bio taman?
mislim uzeo bi ja odmah c16 ali moram jos para skupiti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju