Tehnički kutak > Tuning skutera
Top performace V.S Malossi
igor.sb:
--- Citat: DvdAerox - 21 Siječanj, 2008, 22:14:42 ---
--- Citat: igor.sb - 21 Siječanj, 2008, 21:01:08 ---
--- Citat: DvdAerox - 21 Siječanj, 2008, 14:28:05 ---neces osjetit kozna koje promjene, jeste top line je bolji, ali oba 2 spuhe su za serijske cilindre pa ti vidi.....
--- Kraj citata ---
top line...kao i tecnigas rs...po karakteristikama kao i yasuni r...nije to bas za serijalu, za base idealan
--- Kraj citata ---
od topa ti je nardo za base i midrace, top line je za serijalu..........
--- Kraj citata ---
mozemo do sutra ovako
neki ce reci da je nardo idealan za base, neki reci da je prejak
ja cu samo reci da bi jedan od ova 3 spuha mozda cak bolje radio na base kitu nego nardo
s nardom bi izvukao vecu krajnju, al s ova tri bi bio jaci na start i imao bolje medjuubrzanje za razliku od narda
to ce ti najbolje 3alfa3 potvrditi koji je imao prvo nardo na mhr replica a zatim yasuni R
:icon_thumright:
ivanm:
Nardo daje snagu na dosta višim okretajima nego na kojima neprerađeni gus kit može dati..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 22 Siječanj, 2008, 12:43:35 ---Nardo daje snagu na dosta višim okretajima nego na kojima neprerađeni gus kit može dati..
--- Kraj citata ---
Cak je i za nepreradjenu MHR Replicu previsoko. Radjen je za Due+, i na njemu je savrsen.
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Siječanj, 2008, 12:57:46 ---
--- Citat: ivanm - 22 Siječanj, 2008, 12:43:35 ---Nardo daje snagu na dosta višim okretajima nego na kojima neprerađeni gus kit može dati..
--- Kraj citata ---
Cak je i za nepreradjenu MHR Replicu previsoko. Radjen je za Due+, i na njemu je savrsen.
--- Kraj citata ---
da tako kazu, ali po meni je nardo smece jer od silnih vibracija 2+ se stalno razbija, a koliko ja znam nardo na 2+ gura na nizim rezimima.....
@ igor.sb pa sigurno da ce gurat vise top line sa base kitom nego sa nardom, gurat ce vise i tpr sa nardom u startu i medjuubrzanju nego tpr sa fro......
ryder on the storm:
--- Citat: igor.sb - 22 Siječanj, 2008, 12:33:16 ---
--- Citat: DvdAerox - 21 Siječanj, 2008, 22:14:42 ---
--- Citat: igor.sb - 21 Siječanj, 2008, 21:01:08 ---
--- Citat: DvdAerox - 21 Siječanj, 2008, 14:28:05 ---neces osjetit kozna koje promjene, jeste top line je bolji, ali oba 2 spuhe su za serijske cilindre pa ti vidi.....
--- Kraj citata ---
top line...kao i tecnigas rs...po karakteristikama kao i yasuni r...nije to bas za serijalu, za base idealan
--- Kraj citata ---
od topa ti je nardo za base i midrace, top line je za serijalu..........
--- Kraj citata ---
mozemo do sutra ovako
neki ce reci da je nardo idealan za base, neki reci da je prejak
ja cu samo reci da bi jedan od ova 3 spuha mozda cak bolje radio na base kitu nego nardo
s nardom bi izvukao vecu krajnju, al s ova tri bi bio jaci na start i imao bolje medjuubrzanje za razliku od narda
to ce ti najbolje 3alfa3 potvrditi koji je imao prvo nardo na mhr replica a zatim yasuni R
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
btw, zašto nitko nema leovince 70cc, kakva je ta spulja valja to šta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju