Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR 50 R + veća mašina

<< < (3/6) > >>

stark1:
neznam kako je u distriktu,ali kod mene je trajna samo za 50ccm,sva veca kubikaza svake godine ide na tehnicki pregled i placa registraciju.
najbolje je u papirima imati 50ccm,a stavis masinu tipa 180 ili 200ccm

3alfa3:

--- Citat: gigo_sf2 - 16 Svibanj, 2011, 15:41:54 ---neznam kako je u distriktu,ali kod mene je trajna samo za 50ccm,sva veca kubikaza svake godine ide na tehnicki pregled i placa registraciju.
najbolje je u papirima imati 50ccm,a stavis masinu tipa 180 ili 200ccm

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Jedini problem bi mogao biti ako izazoves sudar sa takvim skuterom pa tvoje osiguranje odbije isplatiti stetu onom drugom. Tada ti placas iz djepa stetu...
Al to bi se moglo desit i sa 70ccm kitom, pa cak i sa serijalom koja nema blokadu (a morala bi imat)

EmirF121:
Gigo, upravu si i kod nas je tako, moja greška.  :glasses9:

3alfa3 mudro zboriš

Vidim da se najviše stavljaju mašine sa sp-180. Najlakše ih je pripasat na ramu? Mala potrošnja? Dobre performanse? Dostupne su? Jeftine su? Kakva je to mašina od vxr-200 i fxr-200, 4T ili? Zašto baš sp-180, zašto ne 125 ili kao kod Čoka 150 ili 200. Pretpostavljam da ovih novijih mašina 300 ili 250 nema puno i da su dosta skupe i da ih ima neko? :D

M!cko46:
150 ac napravis nosace i miran

vale_vx:
može se sve složit, ali najjednostavnije ti je 150ac, jer nema zahebancije sa vodom i pripasavanjem većeg kilera, i kasnije je dosta jednostavnija za održavanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju