Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox: Oce na kurblu nece na dugme???

<< < (4/6) > >>

vjeko86:

--- Citat: igor.sb - 21 Siječanj, 2008, 20:51:49 ---
--- Citat: vjeko86 - 21 Siječanj, 2008, 19:54:17 ---isti problem imam i ja na apriliji al ja sam se već s time pomirio da mu pomoći nema nego moram

stalno na kurblu paliti, a šta ćeš ko da je neka fora na dugme paliti

--- Citat: zikihos - 21 Siječanj, 2008, 09:45:48 ---uzmi cekic i lupi po alnaseru!
nemoj jako onak srednje  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kad bi barem znao gdje se nalazi anlaser kod mene,udarao bi ja po njemu stalno

--- Kraj citata ---

pa ono malo g#vn% sto ti stoji na sredini bloka napred kod zadnjeg tocka

--- Kraj citata ---

ode odmah udarati po njemu sve dok mi se skuter ne upali
LOL

a u njemu se nalaze i četkice ha?

Drnda:

--- Citat: andy - 21 Siječanj, 2008, 20:48:39 ---ja imao sličan problem i išao ispitat akumulator i rekli su da je ispravan pa sam ga samo napunio i ide sad ko luuud

--- Kraj citata ---
Kakvi je to u tebe bio problem, mogao bi i ja ga isto napunit, tko zna, daj objasni problem

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Siječanj, 2008, 20:57:29 ---
--- Citat: andy - 21 Siječanj, 2008, 20:48:39 ---ja imao sličan problem i išao ispitat akumulator i rekli su da je ispravan pa sam ga samo napunio i ide sad ko luuud

--- Kraj citata ---
Kakvi je to u tebe bio problem, mogao bi i ja ga isto napunit, tko zna, daj objasni problem

--- Kraj citata ---

pa isto to samo zuji i okreće jako polako alnaser samo ga stavi punit preko noći i to je to  :icon_thumright:

Drnda:
u mene zuji ali je problem sto uopce ne okrece, u tebe je ocito da je aku prazan ili su (cetkice osle)pa nema brzine okreta

andy:
malo vrti lagano ali nekada ne vrti uopće, sad je napunjen i vrti uvijek pali koo luud

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju