Tehnički kutak > Tuning skutera

LEADER 125 sekundarni prijenos - sta se dobije?

<< < (2/5) > >>

igor.sb:
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=5762&cPath=7_73_399_2677

wtf? malossi.com kaze jedno sc kaze drugo

Jandro:
da, ništ od tog ak bu 125ccm osto

a trebala bi bit ista getriba ko za vx-a jel su to skoro iste mašine, ova od beverlya ima dulji blok malo zbog većeg kotača mislim

Schumy1:

--- Citat: Jandro - 20 Siječanj, 2008, 23:29:30 ---
--- Citat: To3cutter - 20 Siječanj, 2008, 23:03:32 ---Sta se dobije promjenim standardnih sekundarnih zupcanika za Malosijeve 17/49 sekundarne i koliko to kosta?

--- Kraj citata ---

ništ nebuš dobio ak ti ostane na 125ccm jel 125ccm nema snage za dulju getribu

ja sam na vx-a stavio 200ccm i s kratkom getribom ni valjalo ,prevrrtavo se i dero poslije 100 kmh da ga ni bilo za slušat i sad sam nedavno stavio dulju getribu i motor se preporodio
bolji start, puno bolja međuubrzanja i puuno veća krajnja, u mom slučaju 25kmh veća
a malossi sekundar ti je 500kn

i

--- Kraj citata ---

Pa kolko ti sad skuter ide po satu ak se brzina povećala za 25 km/h?

To3cutter:

--- Citat: Jandro - 21 Siječanj, 2008, 09:30:17 ---da, ništ od tog ak bu 125ccm osto

a trebala bi bit ista getriba ko za vx-a jel su to skoro iste mašine, ova od beverlya ima dulji blok malo zbog većeg kotača mislim

--- Kraj citata ---

Tu ti je odgovor zasto Bev i VX nemaju isti sekundar, zbog velicine zadnjeg kotaca.

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 22 Siječanj, 2008, 17:14:22 ---
--- Citat: Jandro - 21 Siječanj, 2008, 09:30:17 ---da, ništ od tog ak bu 125ccm osto

--- Kraj citata ---

Tu ti je odgovor zasto Bev i VX nemaju isti sekundar, zbog velicine zadnjeg kotaca.

--- Kraj citata ---

ok da, al mi čudno bilo to šta je na scooter centru podatak da je i za jednog i drugog isti sekundar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju