Općenito > Oprema
Cerada za skuter
dachi:
tu ste iz vk,odite do bonusa i kupite obicnu ceradu i kupite onu rastezljivu spagu sa kukicama na krajevima i to provucete kroz rupe na ceradi i nemas problema,stavis 2 auta i 3 skutera pod ceradu koja dode otp 80kn
vktr:
--- Citat: dachi - 23 Travanj, 2012, 00:06:46 ---tu ste iz vk,odite do bonusa i kupite obicnu ceradu i kupite onu rastezljivu spagu sa kukicama na krajevima i to provucete kroz rupe na ceradi i nemas problema,stavis 2 auta i 3 skutera pod ceradu koja dode otp 80kn
--- Kraj citata ---
ja sam pito za ceradu ne bero :toothy12:
ramišjao sam i o toj opciji a nekak mi nije to to.. :toothy12:
nez mozd si brijem da bi bia preveika kad ju skopim pa ne bi mogo pod sic strpat a budem probo misim da imam jednu doma :laughing7:
B.E.R.O.:
--- Citat: vktr - 24 Travanj, 2012, 01:01:39 ---ja sam pito za ceradu ne bero :toothy12:
ramišjao sam i o toj opciji a nekak mi nije to to.. :toothy12:
nez mozd si brijem da bi bia preveika kad ju skopim pa ne bi mogo pod sic strpat a budem probo misim da imam jednu doma :laughing7:
--- Kraj citata ---
:uff: :uff: :sad3:
:laughing7:
Beri nije potrebna ima jedno 3 komada ( novih ) upakiranih kuci.
I 3 koje trenutno koristi.
:icon_thumright:
marin-w:
Od cetvrtka imate u metro-u cerdu za skuter/motor po cijeni od 69kn :icon_thumright:
ELF Scooter 2 Rainbow po cijeni od 39kn :icon_thumright:
vktr:
--- Citat: marin-w - 24 Travanj, 2012, 15:19:44 ---Od cetvrtka imate u metro-u cerdu za skuter/motor po cijeni od 69kn :icon_thumright:
ELF Scooter 2 Rainbow po cijeni od 39kn :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
oće bit dobra ta?
kakve dimenzije bi trebalo za npr neki skuter tipa gilera runner sa onim šefljama od retrovizora
ovo sam danas u pevcu gledo jel zna neko nešto o toj? (da, da sve se vidi :toothy12:
i kakvo je to ulje? neka polustintetika?
http://www.lubadmin.com/upload/produit/FichePDF/lang_1/180.pdf
jel bi bilo dobro za recimo neki 180 2t?
nije mi baš jasno šta bi im trebalo značit ovo u pdfu
This high performance lubricant is particularly recommended for
2-stroke scooters of up to 125 cc.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju