Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Piaggio Zip 50 4T , tuning ?

<< < (2/8) > >>

zedooo:
Naraku kit 550kn cca...filter 80kn, dizna 30=lijepo ide

jure.bozic:
Mašina piaggio skipper 150 i rugaš se svima a ne neke tu dvotaktne mašine paše instalacija

Miki-speedy:
A drug ima onog lifana 4t i cackao je po njemu svasta nesto i sad ide u prosjeku kao piaggio serijala(usporedjivano sa nrg mc2 tako kaze)
A ne trosi puno i ne kvari se...
Po meni nije to tako losa investicija ako ne ocekujes nesto previse i ako nisi navikao da te dize na zadnji pri kretanju  ;D

dusVu:
nije losa investicija na baotianu, jer su dijelovi za smjesne novce i za manje od 2k kuna imas i skuter i djelove al ovo je "piaggio" i djelovi su skupi a ne dobijes kolko si ocekivao. Po meni ne isplativo, stavi malo lakse rolice itd i postelaj to fino i osjetit ces razliku, naravno nemoj ocekivat da leti al da se osjeti , osjeti..provjereno  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: dusVu - 09 Kolovoz, 2011, 15:00:17 ---nije losa investicija na baotianu, jer su dijelovi za smjesne novce i za manje od 2k kuna imas i skuter i djelove al ovo je "piaggio" i djelovi su skupi a ne dobijes kolko si ocekivao. Po meni ne isplativo, stavi malo lakse rolice itd i postelaj to fino i osjetit ces razliku, naravno nemoj ocekivat da leti al da se osjeti , osjeti..provjereno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Spuh home made isto kosta i za baotiana i piaggia
gljiva isto kosta
federi kvacila isto
variomat isto
turpijanje isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju