Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piaggio Zip 50 4T , tuning ?
duka:
aha, baotian. serijala mi je jos najvise trosila, oko 3l, sa 72ccm malo manje, al s 82ccm najmanje :) natocim pun rezervar, odem u novi sad, vratim se i odem do osijeka sve s istim, a vozio oko 60-80, nisam spusto.
jesi mjenjo diznu u karburatoru i rolice? ili je sve jos serijsko?
Matije84z:
diznu sam stavljao broj jacu-koja ide kada se blokada skine, rolice su jos original-a ima 14000km... i rezervar sam zbusil sa sarafom od plastika :headbang: ali sam stavil novi saraf sa ljepilom i neku gumu naljepil-pa mislim da nepusta tu vise... iako bum uzel novi za svaki slucaj kad nabavim plastike prednje koje su popucale pa ga rastavim i prefarbam, ali nigdje plastike nabaviti, tj.trebal bi zgleda cijelog kupit,pa prodavati u dijelove-a to mi je malo tlaka,a i love nemam toliko...
duka:
uff vecu diznu trebas... mislim da ni talijan nije stavio diznu da ce valjat na 50 i 70ccm. kakva ti je boja svjecice poslje 1km punog gasa? i rolice stavi za oko 1.5g lakse. al bolje se posavjetuj s nekim ko je vec radio na takvom skuteru, ja znam za batine kako sta treba, ovo je samo priblizno sto ti mogu rec
Matije84z:
kad se nitko neće uključiti, a da ima vlastitih iskustava... Kaj necu onda jos dici potrosnju s vecom diznom?istina jos veca dizna i rolice me nebuju dosle preskupo za kupiti, ali bil bi sretniji da znam kak ce klapati...
Matije84z:
A koja je fora sa svjećicom? bum pogleda,ali reci kaj dobijam po boji i kaj treba napraviti ako je crna a vjerojatno vec je...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju