Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight II - Par savjeta za setup!

<< < (2/8) > >>

counter:
Ok hvala, nebih ja to radio nego covjek koji se razumije!
A sad koja kombinacija je najbolja odnosno s kojim auspuhom i kojim variomatom mogu najvise izvuci!

stjepan:
imam ti ja variomat polini speed control....ako te zanima javi na pm....

B.E.R.O.:
Uzmi si bilo koji kromirani auspuh.
Npr. Leo Vince ZX crom,dobices uz njega crvene oprugice kvacila i to namontiraj usteluj malo karburator na taj auspuh i to je to.Osjetit ces da ti dosta bolje ide skuter i samo sa time. :icon_thumright:

Zasto ti kazem crom auspuh zato sto lakirani auspuh nakon nekog vremena ce ti izgoriti lak i pocet ce ti hrdjati auspuh.Nedaj boze da dodje par puta u doticaj sa vodom i blatom :omfg: :omfg:

Crom ce ti poceti hrdjati samo ako ga izgrebes,i nemoras se zezati jedino ga operes i gas.
Jedina mana kod croma sto se vise grije nego lakirani auspuh.
Ali to ti je moja preporuka!!!
 :icon_thumright:
Ostalo sve ti je bacanje novaca,bez kita ostale stvari nemoj ni stavljati eventualno diznu 52,i malosijevu crveni spuzveni umetak filtera zraka i nista vise...

counter:
Hvala na savjetu tako cu i napraviti, nego citam da se jos preporucuje i variomat!?

stjepan:

--- Citat: counter - 15 Svibanj, 2011, 10:21:49 ---Hvala na savjetu tako cu i napraviti, nego citam da se jos preporucuje i variomat!?

--- Kraj citata ---
normalo imat ćes malu rupu u ubrzanju od 50-70 (bar je bilo kod mene) i to ti vario ispegla imas linearno ubrzanje od 0 pa do 75-80.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju