Tehnički kutak > Tuning skutera

PITANJE KOJE LEŽAJE ZA RADILICU(HITNO)

(1/4) > >>

black-rox:
Znači koje ležaje po vama je bolje stavit one sa metalnim kavezom ili sa teflonskim kavezom :icon_scratch:

Mr J:
biraj lezajeve koji ce imati sto manje zagrijavanje pri visokim okretajima ali da trpe vise temperature (mislim da u karteru nije temp preko 80C, nisam siguran) Dakle lezajevi koji imaju manji koef trenja a to bi bili teflonski...

Mada i ovi sa metalnim kavezom su sasvim zadovoljavajuci...

Iskreno, nisam jos nikako koristio ove sa teflonskim...

black-rox:
Ni ja nisam koristio ove sa teflonskim do sada sam stavljao uvijek sa metalnim kavezom,ali znam par njih kojima su se teflonski raspali jako brzo puko prsten što drži kuglice ja sam na metalne vozio 20000km i kad sam otvorio makinu bili su dobri.
Ovi teflonski da mogu izdržat toplinu do 120 stupnjeva sad neznam koliko je točno u karteru stupnjeva najviše i gledao sam malo po netu da svi to stavljaju na high-end mašine pa sad neznam ja bi se čak rađe držal ovih sa metalnim kavezom ali :icon_scratch:

SlowRider:
E to mi je frend rekao da su mu nakon cca 8000 teflonski raspali i uzima samo metalni kavez.
Inace serijski lezaj je teflonski u aeroxa, tako da cu i ja uzeti metalni kavez

black-rox:

--- Citat: SlowRider - 20 Siječanj, 2008, 21:10:49 ---E to mi je frend rekao da su mu nakon cca 8000 teflonski raspali i uzima samo metalni kavez.
Inace serijski lezaj je teflonski u aeroxa, tako da cu i ja uzeti metalni kavez

--- Kraj citata ---
Neznam do koje godine je bio teflonski se ugrađival serijski,ali poslije su zamijenili sa metalnim moj aerox 2001 je imal serijski metalni kavez :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju