Općenito > Trgovine

Sportbikes?!

<< < (3/3)

Rossi:
hehe...ne trosim ja ...ja nemam ...buraz sponzorira :D hehe :) a ja volim sve motore znaci ono sve vrste ...svkai ima svoji cari i mana...ali Skutere i R-ove posebno zat i hocu sta R....a kad se uzme R onda ce runnera da se odmara ...i skupjat cu pare da ga tuniram posetno...da makar ide 120-130....i da ima jeben start ..radi Street race i onak da imam po gradu radi zajebancije ....kad stanes pored 250 ccm pa ga odvalis :) hehe ili 500 :)

Goran:

--- Citat: Rossi - 22 Siječanj, 2008, 13:45:32 ---hehe...ne trosim ja ...ja nemam ...buraz sponzorira :D hehe :) a ja volim sve motore znaci ono sve vrste ...svkai ima svoji cari i mana...ali Skutere i R-ove posebno zat i hocu sta R....a kad se uzme R onda ce runnera da se odmara ...i skupjat cu pare da ga tuniram posetno...da makar ide 120-130....i da ima jeben start ..radi Street race i onak da imam po gradu radi zajebancije ....kad stanes pored 250 ccm pa ga odvalis :) hehe ili 500 :)

--- Kraj citata ---
samo sanjaj!!! :toothy9:

Drnda:

--- Citat: Goran - 22 Siječanj, 2008, 23:13:08 ---
--- Citat: Rossi - 22 Siječanj, 2008, 13:45:32 ---hehe...ne trosim ja ...ja nemam ...buraz sponzorira :D hehe :) a ja volim sve motore znaci ono sve vrste ...svkai ima svoji cari i mana...ali Skutere i R-ove posebno zat i hocu sta R....a kad se uzme R onda ce runnera da se odmara ...i skupjat cu pare da ga tuniram posetno...da makar ide 120-130....i da ima jeben start ..radi Street race i onak da imam po gradu radi zajebancije ....kad stanes pored 250 ccm pa ga odvalis :) hehe ili 500 :)

--- Kraj citata ---
samo sanjaj!!! :toothy9:

--- Kraj citata ---
a high end, sta ima 25+ks ,te troshi jedno15+ litara?

Rossi:
pa da zato sam i reko da ce ostat radi Street Race kad bude .....i onak po gradu po nekad koji krugic ...ili cemo ga prodat ...neznam jos nsita ...kad dodje to vrijeme znat cu sta i kako :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju