Ostalo > Foto, video, music...

sreca u nesreci

<< < (2/3) > >>

vx:
a lipo je i dlanovima dera o asfalt, srića da je ima rukavice

3alfa3:

--- Citat: vx - 12 Svibanj, 2011, 22:33:41 ---a lipo je i dlanovima dera o asfalt, srića da je ima rukavice

--- Kraj citata ---

Zato ja uvijek kazem da je uz kacigu rukavica najbitniji dio zastitne opreme

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Svibanj, 2011, 15:53:16 ---
Potpis.

Ali i motorist je kreten koji ne zna kocit. Opalio je po prednjoj kocnici umjesto da ju je stiskao i zbog toga je pao. Da nije, stao bi puno prije kamiona

--- Kraj citata ---
po tvojoj procjeni misliš da bi stigo zakočit ?

ja sam isto ovak prije 2 godine, gledam okolo neš isto španam ga 7-8 banki na apriliji amico a prednja guma za k**ra* i prednja kočnica žešća  i tak ja gledam okolo  a frajer s golfom peticom uleti usred križanja i stoji i čeka ovog iz kontra smjera da prođe, i mene frend (suvozač) pocima da pogledam naprjed hahah i pogledam ja napred kad ono zajeb hahah,  tako da nisam mogo ni zaobić ljevo jer mi je dolazio iz kontrasmjera ni niš, i tako puknuo po prednjoj i zadnjoj skupa i proklizio i njemu u branik

steeef:
dalo bi se tu razglabat ko je veći papak od njih,kamionđija il motorista..
kak to da se onda ovaj s autom nije skucal u kamoin?
zato kad je gledal pred sebe a ne okolo i drmal po gasu..a i motorista nije neki iskusnjak očito,kak alfa veli da ju je stiskal a ne podropil do kraja uspel bi stat..
kamionđija je jedino zaj#bo kae išel u jednosmjernu,a pošto su tu radovi u tijeku možda ni nije mogel drugačije..već je on debelo bil u manevru skretanja i skoro ušel u ulicu dok je ovaj puknul u njega.

3alfa3:

--- Citat: vktr - 12 Svibanj, 2011, 23:38:05 ---po tvojoj procjeni misliš da bi stigo zakočit ?

ja sam isto ovak prije 2 godine, gledam okolo neš isto španam ga 7-8 banki na apriliji amico a prednja guma za k**ra* i prednja kočnica žešća  i tak ja gledam okolo  a frajer s golfom peticom uleti usred križanja i stoji i čeka ovog iz kontra smjera da prođe, i mene frend (suvozač) pocima da pogledam naprjed hahah i pogledam ja napred kad ono zajeb hahah,  tako da nisam mogo ni zaobić ljevo jer mi je dolazio iz kontrasmjera ni niš, i tako puknuo po prednjoj i zadnjoj skupa i proklizio i njemu u branik

--- Kraj citata ---

taman i da nebi stigo stat (a vjerujem da bi), sigurno bi bitno usporio i prosao bolje. U slucaju sranja je uvijek najbolja opcija kocit sto jace kako bi brzina prilikom udarca bila sto manja. Nikako polagat motor na pod i slicne vratolomije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju