Općenito > Generalno o skuterima

koliko treba carbon folije da se oblijepi skuter

<< < (2/3) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: Biker(ss) - 11 Svibanj, 2011, 23:12:58 ---nezz bas koliko folije treba...al znam da treba puno živaca

--- Kraj citata ---
zivaca imam volim svoj skuter i odvajam svo vrijeme na svijetu za njega polako nezuri mi se nigdje sto vise radim na njemu manje trosim gorivo :D oce one bocne dole gdje se noge stavljaju u sredini prednju masku ne komplet zadnji spojler i to je sa sad to entreba puno za to jbg

formoz:
trebat ce ti vise od 3 metra

benjamin_hawk:

--- Citat: formoz - 12 Svibanj, 2011, 06:56:56 ---trebat ce ti vise od 3 metra

--- Kraj citata ---
ewo danas sam isao kod majstora koji to radi najeftinije u gradu kod nas inace radi auta i extra izgleda rekao mi je uzeti vo sto ocu 80km znaci 40eura za karbon foliju a ako ocu 3m da je skuplje al sam danas gledao 3m i obicna nema razlike samo su kod 3m malo vise izbacene one ko lijee kako vec

formoz:

--- Citat: benjamin_hawk - 12 Svibanj, 2011, 13:33:49 ---ewo danas sam isao kod majstora koji to radi najeftinije u gradu kod nas inace radi auta i extra izgleda rekao mi je uzeti vo sto ocu 80km znaci 40eura za karbon foliju a ako ocu 3m da je skuplje al sam danas gledao 3m i obicna nema razlike samo su kod 3m malo vise izbacene one ko lijee kako vec

--- Kraj citata ---

moze li speedfightove plastike uradit za tu cijenu ili nesto vise

benjamin_hawk:

--- Citat: formoz - 12 Svibanj, 2011, 20:53:22 ---moze li speedfightove plastike uradit za tu cijenu ili nesto vise

--- Kraj citata ---
naravno da moze dodjes i odemo i covijek kaze koliko love sve te izadje odakle si ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju