Općenito > Generalno o skuterima
Runner kupnja
zoki_NRG:
Ja bih na tvom mjestu radije polozio za A1/A2/A ili sta vec mozes jer neznam koliko imas godina
pa onda kupio neki runner 125ccm za dobre novce, vjeruj mi, puno je bolji za otvorenu cestu,
manje se muci masina na malo vecim brzinama, tipa 75-80-85, i nema mucenja ako vozis curu, zenu, prijatelja...
i nema maltretiranja oko registracije, joj ovo ono, pa mora ici 50kmh itd itd, razmisli o tome
LP :hello:
Poggiali:
pa ako vec polaze kategoriju, onda mu najbolje uzet 200, nije prevelka razlika u cijeni od 125 :/ pije do 4 litre, dvoje mu nisu problem, jedino ak mu ne smeta placanje rege od nekih 1000kn
mario_f15:
--- Citat: rakitje00 - 11 Svibanj, 2011, 22:25:01 ---cudan mi je taj neki,svijecica sa 4 elektrode...haha
i slika s neta,...al ko zna,dok ne odes vidjet neces znat...
a ovo bi ti preporučio hh:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,49198.0.html
--- Kraj citata ---
motor je uredan i sve to stoji , al ipak mislim da se za taj novac koji ti trazis moze uzet novi model runnera i jos mlađeg godista.... :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: mario_f15 - 12 Svibanj, 2011, 03:30:25 ---
motor je uredan i sve to stoji , al ipak mislim da se za taj novac koji ti trazis moze uzet novi model runnera i jos mlađeg godista.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ko voli nek izvoli
steeef:
ak moreš rađe si položi A kategoriju i uzi kak ti poggi veli,nekaj 200cc i toe i više nego dovoljno a opet ne tolko prejako za početak..
ove sedamdesetke po meni se neisplate zbog zakona i tih jebadi oko blokada..s tim da uvijek ima nekaj šarafit oko njega..a troši samo više neg vxr npr..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju