Općenito > Generalno o skuterima
Runner kupnja
Loris Ri:
ma najbolje polozi za A i uzmi nesto od 125-200ccm naravno ako ti financije dozvoljavaju,ali na kraju ce ti bit isplativije ako tako napravis jer 4-taktni duze traju,manje ulaganja,manje zaje**ncije,a oko 2-taktnih uvjek imas nesto za sarafat..... :icon_thumright: :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: bigfan - 17 Svibanj, 2011, 17:06:11 ---isao sam vidjet tog runnera,tip je reko da kit ima 1500km a sve zvoni ko da ima 30000 :binkybaby: brzo nabere do 90 a onda do 110 po satu se vuce malo,ali to se vidi da taj motor nece jos dugo izdrzat :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa motor je trkači,kaj oš haha
kad je savršeno moraš znat da nevalja,ko previše dira premalo se vozi
bigfan:
Black Runner- moj nema takvu kranju :dontknow: ali ubrzanja su im skoro pa ista :happy8:
rakitje00-vjeruj mi ovo kako zvoni u startu cini mi se kao da je klipnjaca,ali openito znas kad ti skuter ne legne nego vidis da nije bas uscuvan,on ima sad kao novi kit ali sve je to cudno slozeno kao da je sfušaren i plastike bas nisu bajne :dontknow:
R@kija:
zvoni ležaj u deklu jer je mariola spojebal to haha
a ak nađeš nekog savršenijeg runnera,koji je slagan ko moj od zadnjeg sarafa dopelaj da ja to vidim,ja svoj skuter raskopam cijelog sa križnim sarafcigerom,sve orginal sarafi gore na plastikama,nema zajebancije...
a to sta se tebi plastike nesviđaju,jbg...
nemoj mi nis dalje pisat jer cemo se raspravljat osamstohiljada godina o tome...
bigfan:
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju