Tehnički kutak > Tuning skutera

LEADER 125 i Multivar 2000

<< < (3/4) > >>

Jandro:

--- Citat: igor.sb - 19 Siječanj, 2008, 17:22:19 ---za jandru

jel ima smisla stavljati multivar za vxr-a, na vx200

u cem se razlikuju ta da multivara za vx i vxr...velicini...?

--- Kraj citata ---

ako na vx-a s 200ccm ide multivar onda bi to trebao biti ovaj od vxr-a jel ide bolje s njim mrvicu nego s vx-ovima, a ak je vx serijski onda ovaj od vx-a je najbolji

To3cutter:
Bravo Jandro! Fakat tijela variomata imaju isti part number. Reci ti meni, jel to vrijedi soma kuna? Ovaj za VX-a ti je malkice potrosen, jel to na prodaju?

igor.sb:

--- Citat: Jandro - 19 Siječanj, 2008, 20:44:44 ---ako na vx-a s 200ccm ide multivar onda bi to trebao biti ovaj od vxr-a jel ide bolje s njim mrvicu nego s vx-ovima, a ak je vx serijski onda ovaj od vx-a je najbolji

--- Kraj citata ---

malo mi cudno ovo za kanale, posto su im isti katal brojevi kucista  :icon_scratch:

dobro znaci nek ide na vx200 multivar sa duzom piksnom (vxr)  :icon_tongue:

e sad zasto je ovom duza piksna, jel vxr-ov remen u odnosu na vx...siri? duzi?

jel bi bilo bolje onda utrpat i remen za vxr-a na taj vx200 s vxr-ovim multivarom

Jandro:

--- Citat: igor.sb - 19 Siječanj, 2008, 21:02:18 ---
--- Citat: Jandro - 19 Siječanj, 2008, 20:44:44 ---ako na vx-a s 200ccm ide multivar onda bi to trebao biti ovaj od vxr-a jel ide bolje s njim mrvicu nego s vx-ovima, a ak je vx serijski onda ovaj od vx-a je najbolji

--- Kraj citata ---

malo mi cudno ovo za kanale, posto su im isti katal brojevi kucista  :icon_scratch:

dobro znaci nek ide na vx200 multivar sa duzom piksnom (vxr)  :icon_tongue:

e sad zasto je ovom duza piksna, jel vxr-ov remen u odnosu na vx...siri? duzi?

jel bi bilo bolje onda utrpat i remen za vxr-a na taj vx200 s vxr-ovim multivarom

--- Kraj citata ---

e sad, kolko ja znam remen je isto širok, a ta širina bolcne igra ulogu u ubrzanju i krajnjoj
to isto ko one cake s podloškama na variomatu za start i krajnju
pošto je kraća bolcna od multivara za vxr onda on ima bolju krajnju, malo lošiji start i onda vjerujem da zbog te kraće bolcne trebaju ić i teže rolice
ako je bolcna kraća onda se ventilator i variomat bliže i znaći na max. speedu se remen može popeti više gore pa je krajnja zato veća

evo, sad sam gledao kanale od rolica u variomatima i potpuno su isti, isti brojevi i sve
znaći, razlika je samo u bolcnama
ako od multivara za vx hoćeš napravit multivar za vxr-a sam onda tokaru odnest bolcnu da ju skrati :D

edit: evo, idem baš zmjerit malo i bome jesu potpuno isti variomati vx/vxr, znaći razlika je sam u bolcni i rolicama

Jandro:

--- Citat: To3cutter - 19 Siječanj, 2008, 20:50:34 ---Bravo Jandro! Fakat tijela variomata imaju isti part number. Reci ti meni, jel to vrijedi soma kuna? Ovaj za VX-a ti je malkice potrosen, jel to na prodaju?

--- Kraj citata ---

a ćuj, ovisi kak gledaš na to! nekad budeš dao puno više novaca sam da motor ide nijansu bolje, jebat ga

a ovaj moj je ok, sam krive rolice su razjebalu rupu u variomatu pa ću sad to odnijet tokaru da novo istokari ali s kanalom za podmazivanje tak da se nemre više razlokat to, pa kad se to složi budem ga stavio u prodaju pošto ću od polinia prijenos uzimat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju