Problem..
Vozim se i normalno, sve ide, nije se pregrijavao, nista se cudno nije dogadalo, antifriza ima, gorivo najnormalnije..
I tako se ja vozim i onak bas odjednom osjetim, vise mi nece ubrzavat (a voziio sam se 50), jos malo usporim, dam gas, nista..
Malo se nagnem i cujem cudan zvuk, ko neko zvizdanje koje se pojacava s okretajima..
I sad meni cudno, naravno stanem, ugasim ga, na brzinu ovak izvana pogledam i ne vidim nis cudno..
Probam ga ponovo upalit, anlaser vrti, ali u prazno..
Isto tako probam na kurblu, ni ona nije imala nikakvog otpora..
Ponovo probam na anlaser i upali..
Krenem ja dalje (u stvari trudim se krenut, al ne ide).. nije da se razvrtava i ne ide, nego se opce nece normalno razvrtit, i opet se cuju oni cudni zvukovi..
I toliko nije htio vuc, da se nisam uspio do doma doteglit, jer je do mene od tamo laagana uzbrdica..
Sad, sto bi to moglo bit? Izgleda mi koda gubi kompresiju..
Bio sam u zurbi, pa nisam stigao ic pogledat kaj je, a sad je motor kod frenda, jer mi je on bio najblize od mjesta "nesrece", pa cu sutra ic vidjet kaj je s njim..
Prvo sam pomislio da je prirubnica pukla, al nju sam novu stavio prije mjesec dana, al ko zna..
A sad me zanimaju misljenja iskusnijih, sta bi moglo bit, na sta da se baziram, posebno provjerim i tako to?