Općenito > Generalno o skuterima

Piaggio Zip SP?

<< < (2/4) > >>

ghostrider92:

--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2011, 09:07:24 ---da ima, al gdje? U zagrebu nema. I nema ga ni u jednom salonu. Mozda se moze narucit pa dodje iz italije.

--- Kraj citata ---
e to fkt nez kak se narucuju...al znam da sam vidio 2-3 u zagrebu

ivanm:
bilo je 2001-02 za kupit.

giannelli:
vjerovatno dodje iz italije, ja kad sam tek polozio htjeo sam uzet beverly 125, al mi covjek rekao u salonu da ga nema u hr za narucit nego iz italije i izadje skuplje.
ovlastenom
takodjer kad sam isao narucivat neke dijelove za svog zipa u servisu, kazem ja zeni za kompom model skutera ''zip cat zracnjak'' njen odgovor na to je bio ''svaki zip je zracnjak''. to sam lagano presutio, al moguce da i on jedino ide iz italije. uzivo ga nikad nisam vidio kod nas.

Poggiali:
da, sad ni meni nije jasno, nisam gledao , kak moze bit 4t hiper 2 i jos na slici se vidi da je snakebite spulja od 2t xD

MIKSETA:

--- Citat: Poggiali - 11 Svibanj, 2011, 16:05:39 ---da, sad ni meni nije jasno, nisam gledao , kak moze bit 4t hiper 2 i jos na slici se vidi da je snakebite spulja od 2t xD

--- Kraj citata ---
ma te strane piaggio nisu dovrsene kod mene na MK stranu za zip sp pojavljuje se slika od aprilie sonic pa ti vidi xD
I moj sljedeci skuter ako bog da bice Zip Sp to za sigurno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju