Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Pitanje onako bzvz

<< < (2/3) > >>

te-te-ac:
skuter cim ima malo vise snage ide na točak kak os.. u to si se sad i sam uvjerio.. moj savjet ti je.. malo lunu ubijat i onda kad budes tam tero kak os.. onda kupis neki skut i vozis se ko pravi..  :icon_biggrin:

kad bi sjeo na bilo kaki big bore vozio bi se po zadnjem kak bi htjeo.. i koliko bi htjeo.. probio si onaj strah i sad samo piči..  :headbang:

meni je bio nekoć davno.. (reko vec 100put) ranera (mrtva serijala) natočim do čepa i onda cimat.. onda skuzis vagu i ostale pice boce..

a to sto neko sjedne na nabuđenog BB i cima.. nema tu krua.. polako od 20km/h i u vagi bez gasa je gust..

stay stunt  :glasses9:

Waynder:
just fuckin practice -.- 

practice is what makes it fuckin perfect   8)

Shuky:
nema filozofije..kad naučiš ga vozit na vagi polako 30km/h onda si na konju..dalje je samo stvar volje  :icon_thumright:

Miki-speedy:
Aj da ne otvaram novu temu,pitanje je prosto..da li bi ona 4 sarafa na koje se stavlja stop svjetlo na nrgu mogla izdrzat 12oclock bar?
Ne da mi se varit na ramu,vec bi samo stavio ovo onak' preko pa kad mi dojadi da skinem..

Drnda:
nisam 100% siguran da bi ti to moglo drzati. lijepo izbusis na rami 4 rupe za sarafe i sa sarafima je stavljas ili skidas s rame  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju