Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 Open setup

<< < (2/2)

black-rox:

--- Citat: vpucko - 18 Siječanj, 2008, 15:50:46 ---multivar gore :)

ili jos bolje kontaktiraj black-roxa pa uzmi hebo - next generation ili ak imas jos malo para onda hebo racing :)

--- Kraj citata ---
Evo ja sam sebi odlučio uzet Hebo racing jako dobra cijena s obzirom šta se dobije s njim :icon_thumright:

anton34:
A sta kazete da najprije stavim samo kit, radilicu, karb i filter a kad skupim jos para da stavim odjednom Torque driver + kvacilo + remen od Malossia i spuh Yasuni C16 ili Malossi MHR Replica?

igor.sb:

--- Citat: anton34 - 18 Siječanj, 2008, 19:54:00 ---A sta kazete da najprije stavim samo kit, radilicu, karb i filter a kad skupim jos para da stavim odjednom Torque driver + kvacilo + remen od Malossia i spuh Yasuni C16 ili Malossi MHR Replica?

--- Kraj citata ---

ma mozes

al sta ce ti c16 na jacem base odnosno slabijem mid kitu :dontknow:

mhr replica spuh zaboravi..sto ne bi uzeo yasuni R

black-rox:
Yasuni C16 ti je midrace rađe kako igor kaže yasuni R :icon_thumright:

vpucko:

--- Citat: black-rox - 18 Siječanj, 2008, 19:30:20 ---
--- Citat: vpucko - 18 Siječanj, 2008, 15:50:46 ---multivar gore :)

ili jos bolje kontaktiraj black-roxa pa uzmi hebo - next generation ili ak imas jos malo para onda hebo racing :)

--- Kraj citata ---
Evo ja sam sebi odlučio uzet Hebo racing jako dobra cijena s obzirom šta se dobije s njim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jbt dobijes 5 setova rolica, 3 opruge, vanjsku pokutku

ugl. sve sto ti treba da ustelas prijenos

i sto je fora kut penjanja je tako dobro nastiman da jos najbolje reagira ako imate zadnje polutke serijske znaci onaj urez na polutki zadnjoj ako je serijski onda ide ravno pa je zakrenut dok kod npr. malossi torque tamo je sve ravno znaci linearnije sirenje, e ovaj vario jos najbolje to ublazi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju