Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
KEEWAY F-ACT 50 CCM
JogFromYamaha:
vakum ventil ti ili radi ili ne radi tako da ako je on defektan ili nejde uopce gorivo van ili tece stalno
kaj se tice coka cok ti radi ako se grije i izgla izlazi
problem je kod tebe nepostelan / zastopan fergazer pa napisi rade odkud si pa se neko javi ko
ce to za pivu ili dve rjesit
amer29:
--- Citat: JogFromYamaha - 10 Svibanj, 2011, 16:21:15 ---vakum ventil ti ili radi ili ne radi tako da ako je on defektan ili nejde uopce gorivo van ili tece stalno
problem je kod tebe nepostelan / zastopan fergazer pa napisi rade odkud si pa se neko javi ko
e drug hvala ti sto odgovoris na moja pitanja,inace sam iz zenice,molim te samo mi jos reci gdje se nalazi taj vakum ventil,karburator sam bio skinuo i rastavio i odmah vratio,izgledao mi je cist tako da ga nisam cistio.hvala
--- Kraj citata ---
amer29:
--- Citat: amer29 - 10 Svibanj, 2011, 22:19:49 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 10 Svibanj, 2011, 16:21:15 ---vakum ventil ti ili radi ili ne radi tako da ako je on defektan ili nejde uopce gorivo van ili tece stalno
e drug hvala ti sto odgovoris na moja pitanja,inace sam iz zenice,molim te samo mi jos reci gdje se nalazi taj vakum ventil,karburator sam bio skinuo i rastavio i odmah vratio,izgledao mi je cist tako da ga nisam cistio.hvala
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
amer29:
--- Citat: amer29 - 10 Svibanj, 2011, 22:32:48 ---
napravio sam skuter,ocistio karburator i skuter ide odlicno..hvala na informaciji...pozzz
--- Kraj citata ---
JogFromYamaha:
???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju