Tehnički kutak > Tuning skutera

malaguti f15 turpijanje ??

(1/3) > >>

brzi46:
Krecem si rastavljat motor sad za vikend i pokusat ga postelat da ide sto bolje,neko prica da sirim ispuh dole onaj polumjesec,neko prica da razbijam neke pregrade na usisu..neko role,neko centrali,za sad imam samo polini variomat i brdo tih federcica centralnih,rolice i to..sta da napravim od svega toga a da ide sto bolje,samo da napomenem da ne zelim kit,eto pa pisite,hvala!!

wonderkid:
kupi rezo spuh,yasuni r ideala ili slabiji reverse,zx,tt

animatrix:
cilindar se turpija po auspuhu. koji imas auspuh?

marin-w:

--- Citat: brzi46 - 09 Svibanj, 2011, 01:36:46 ---Krecem si rastavljat motor sad za vikend i pokusat ga postelat da ide sto bolje,neko prica da sirim ispuh dole onaj polumjesec,neko prica da razbijam neke pregrade na usisu..neko role,neko centrali,za sad imam samo polini variomat i brdo tih federcica centralnih,rolice i to..sta da napravim od svega toga a da ide sto bolje,samo da napomenem da ne zelim kit,eto pa pisite,hvala!!

--- Kraj citata ---

Vec imas rabijene pregrade na usisu i karbonske lamelice.
Ne mozes napravit nista da ide bolje.....mozes samo napravit da ne ide sto si se i sam uvijerio.
Crveni centralni,role 4.7g ne smijes mijenjat....makar ne sa tim auspuhom koji sad imas jer ces imat rupe u ubrzavanju....sto si se i sam uvijerio.

Ja sam izvrtio brdo kombinaciji i jedino ide sa tim centralnim i 4.7grama.

marin18:

--- Citat: marin-w - 11 Svibanj, 2011, 14:18:20 ---Vec imas rabijene pregrade na usisu i karbonske lamelice.
Ne mozes napravit nista da ide bolje.....mozes samo napravit da ne ide sto si se i sam uvijerio.
Crveni centralni,role 4.7g ne smijes mijenjat....makar ne sa tim auspuhom koji sad imas jer ces imat rupe u ubrzavanju....sto si se i sam uvijerio.

Ja sam izvrtio brdo kombinaciji i jedino ide sa tim centralnim i 4.7grama.

--- Kraj citata ---
crveni centralni na serijali?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju